ioanamatei Publicat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Publicat Decembrie 16, 2013 Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna cateva nume de invatatoare bune de la scoala sfantul Andrei Drumul Taberei 172?ma intereseaza in mod special doamnele care iau clasa pregatitoare in 2014? Multumesc Ioana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Da, Roxana Aldea.E tot ce-si poate dori un parinte pentru copilul lui, ca profesor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanamatei Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2014 Multumesc mult pentru raspuns.Am auzit de dumneai ca este foarte apreciata si exigenta.Inteleg ca se ocupa cu multa dedicatie de copii.Ce as vrea sa stiu este daca este o persoana mai rigida sau mai blanda ca stil? ma refer la cum le vorbeste copiiilor, al meu cred ca s-ar speria daca ar urla cineva la el si l-ar face praf cu nervii.Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.