Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Nu ma pricep la vitamine si restul..doctorita fiica-mii nu mi-a recomandat nimic, dar parca parca ia-s da ceva pentru imunitate fiindca de cand a inceput anul scolar mereu e racita si mereu ia tratament cu pauze intre ele de 2 saptamani. Voi ce folositi? Propolisul e bun? si cum se da? Propolisul?

Multumesc de raspunsuri

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

eu i-am dat fetitei mele imunogrip junior. alta data i-am dat sirop de catina cu miere. si anul trecut i-am dat un sirop de imunitate, se numeste alvityl defence, dar e cam scump, cu tot cu reducerea afisata in farmaciile sensiblue.

intreaba si la o farmacie naturista, sa-ti recomande un produs cat mai natural, nu uita sa mentionezi varsta copilului, eventual ceri prospectul, sa citesti exact despre ce este vorba.

Mai simplu si mai eficient:

- reduce zaharul la minimum minimorum;

- indulcitorul pentru lapte, ceai, gris, capsuni samd sa fie mierea, nicidecum zaharul;

- fructe la greu, cel putin un mar si o portocala zilnic, plus ce mai pica de sezon (struguri, capsuni, zmeura, pere, inca un mar, banana samd);

- taie sucurile indulcite, taie sucurile din concentrate, taie colele, pastreaza doar apa plata si sucurile 100% naturale, cele din fructe stoarse;

- zilnic plimbare in aer liber (pe bicla, cu role, pe patine, pe jos);

- esential e sa respectati si voi aceste reguli (degeaba ii spui ca nu e sanatoasa cola daca el va vede ca beti cola);

- indulcitorul pentru lapte, ceai, gris, capsuni samd sa fie mierea, nicidecum zaharul;

- fructe la greu, cel putin un mar si o portocala zilnic, plus ce mai pica de sezon (struguri, capsuni, zmeura, pere, inca un mar, banana samd);

- taie sucurile indulcite, taie sucurile din concentrate, taie colele, pastreaza doar apa plata si sucurile 100% naturale, cele din fructe stoarse;

- esential e sa respectati si voi aceste reguli (degeaba ii spui ca nu e sanatoasa cola daca el va vede ca beti cola);

sucuri acidulate nu bea nici dulciuri nu prea mananca imi stau cu saptamaniile in dulap...ceai bea neindul;cit si laptele e de casa deci il bea fara zahar suc bea de la giusto..fructe aproape zilnic banane..portocale etc...iar la aer iesim zilnic minim juma de ora

Asa si noi, in afara de partea cu zaharul (brun), respectam, pentru copil, ce a zis capcaunul. Cu toate acestea, ma dispera!!! In clipa asta are 39 febra, cu tuse seaca, sacaitoare. Cu doar doua saptamani in urma a avut muci + tuse seaca, sacaitoare.

Nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai investighez, ce sa-i mai dau, ca i-am dat de mi s-a acrit, si alopate, si naturiste, si homeopate, si gemoderivate.

A ajuns la nivelul la care, daca umbla ziua cu picioarele goale pe gresie, noaptea nu doarme de muci. Chiar daca nu a avut niciun simptom de raceala (?) pana atunci. M-au zapacit unele DC-iste ca e imposibil asa ceva, ca mersul cu picioarele goale pe gresie chiar reduce febra, din parti, noi suntem pe invers, se inmultesc problemele. 

Pai poate ar trebui pur si simplu sa gandesti pozitiv si sa... o lasi in pace...

blue_starr, daca mananca ce trebuie, are aport suficient de fructe si tot ce ai zis tu acolo, de ce tii musai sa o indopi cu nu stiu ce suplimente pentru imunitate? Suplimentele astea ajuta mai mult la... golitul buzunarelor decat la imunitate. Asa cum ai zis si tu, e mai bine natural.

f bune sfaturile. imi permit sa mai adaug , hidratarea e un alt factor f important. lichidele au rolul lor in organsim, ajuta circulatia, digestia si buna functionare a ficatului, rinchilor. 

selene, gresala ta e ca i-ai dat tot felul de produse. lasa organismul sa se lupte cu virusi, asa isi dezvolta imunitatea. si ce daca are muci? sunt secreti care se elimina din plamani, nu e ceva grav. 

A mea are 9 ani juma si acu 2 saptamani a facut bronsita si apoi amigdalita cu febra 39,9. E normal, in clasa avem copii cu bronsita, enterocolita, amigdalita, care ce prinde pe stoc [:)] 

Eu nu cred in produse-minune-bilute-trilute de dat la copil. Nu am dat si nu ii voi da.

Fructe mananca zilnic (ii plac merele mici date la scoala ...si ii mai pun eu clementine sau banana), plimbari si activitati afara avem, sucuri din comert nu bem; ceai a baut acum cu bolile - de macese cu multa miere ca in rest bea apa minerala, nu ceai.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...