Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine este perfect?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ma reintorc cu descrierea pentru ceea ce am postat mai sus.  Citez:

Manechinele vor primi priviri uimite de la trecatorii de pe Bahnhofstrasse din Zurich.  Intre manechinele perfecte vor fi si cele cu scoliosa, sau boala oaselor casante (nu stiu exact traducerea in romana).  Unul va avea picioarele mai scurte, altul o coloana malformata.  Campania a fost intentionata pentru Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati si a fost facuta de Pro Infirmis, o organizatie a celor cu dizabilitati.  Numele campaniei este " Pentru ca ...cine este Perfect?  Apropie-te." , scopul ei fiind sa provoace reflectia cu privire la acceptarea persoanelor cu dizabilitati.  Directorul Alain Gsponer a reusit sa faca un scurt metraj al campaniei.

Manechinele sunt in marime naturala, representari tridimensionale ale Miss Handicap 2010 Jasmin Rechsteiner, presentator radio si critic de film Alex Oberholzer, atlet de track and field Urs Kolly, blogger Nadja Schmid and a actorului Erwin Aljukic.

"De prea multe ori alergam dupa idealuri in loc sa acceptam viata in toata diversitatea ei. Pro Infirmis promoveaza acceptarea si implicarea celor cu dizabilitati"  spune Mark Zumbuhl, un membru al Boardului Executiv Pro Infirmis."

Distribuie pe alte site-uri

Nimeni nu e perfect, asta e clar. Si societatea trebuie sensibilizata la suferinta celor greu incercati de viata. Educatia incepe de acasa; noi trebuie sa explicam copiilor ca exista oameni suferinzi si sa-i invatam ce e compasiunea.

Am inteles ca exista si papusi cu imperfectiuni, in aceeasi idee. Daca as avea fata nu cred totusi ca i-as cumpara o astfel de papusa. La fel cum n-as modifica povestea cu Ileana Consanzeana si Fat Frumos ca s-o adaptez vietii de zi cu zi. Eu mi-am trait copilaria cu povestile cu zane si ma bucur cand imi amintesc de imaginile idealizate pe care mi le facem despre printi si printese. Am adorat mai ales o carte, Cenusareasa, pentru ca rochia ei era superba si figura la fel. Ma fascinau si condurii de clestar :)

Copii au nevoie si de perfectiune, in povesti, in imagini, chiar daca e irealizabila. Orium vor avea parte de suficienta realitate peste nu foarte mult timp.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...