Fleurdelise Postat Ianuarie 11 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11 Faină rețetă, Judoka, mi se pare simplă. Nuca de cocos se pune în aluat sau se tăvălesc biscuiții în ea? Din poza s-ar pune în aluat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Ianuarie 11 Raport Distribuie Postat Ianuarie 11 Mai, cat mi-am dorit sa fac tortul cu nuca a lui Fleur la Craciun, dar nu am reusit sa accesez. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Ianuarie 12 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12 Nuca de cocos se pune in aluat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Ianuarie 12 Raport Distribuie Postat Ianuarie 12 Mai, cat mi-am dorit sa fac tortul cu nuca a lui Fleur la Craciun, dar nu am reusit sa accesez. De asta e bine să salvăm rețetele. Acum dau copy paste la fiecare rețetă care mă interesează, adică aproape toate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iulie 6 Raport Distribuie Postat Iulie 6 Prăjitură cu vișine 1 kg vișine sau alte fructe (caise, cireșe, piersici, prune)5 ouă250 g unt moale250-300g zahăr tos7-8 linguri lapteEsență vanilie, coaja unei lămâi380 g făină1 praf de copt (conform rețetei, dar este prea mult, 1 linguriță sau 1 1/2 lingurițe e suficient), stins cu suc de lămâie. Vișinele se curăță de sâmburi, se scurg și se presară cu făină ( nu e necesară decât la vișine sau cireșe)Gălbenușele se bat la mixer cu untul moale, apoi cu zahărul. Se adaugă laptele, vanilia, coaja de lămâie, apoi făina cernută și praful de copt.Albușurile se bat separat spumă tare și se amestecă delicat, prin împăturire, în compoziție.Se încinge cuptorul la foc mediu-tare.Se toarnă compoziția într- o tavă dreptunghiulară de cca 40x30 cm, tapetată cu hârtie de copt.Se pun vișinele/fructele deasupra.Se coace la foc mai tare primele 5 min apoi la foc mediu (cca 40 min în total, depinde de cuptor).Se încearcă cu scobitoarea.Se presară cu zahăr tos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.