Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Felicitari Daniela ! Felicitari Pety ! Mamici de Ianuarie 2014 ( Fulguleti de Ianuarie) 26

Recommended Posts

A fost o data ca niciodata ....

Asa incepe orice poveste frumoasa si asa a inceput si povestea noastra a mamicilor de fulgusori de Ianuarie 2014.

Noi [grup] suntem mamicile [il] fulguletilor de ianuarie [il] si asa a inceput povestea noastra :

Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5, Capitolul 6, Capitolul 7, Capitolul 8, Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11, Capitolul 12 , Capitolul 13, Capitolul 14, Capitolul 15, Capitolul 16, Capitolul 17, Capitolul 18, Capitolul 19, Capitolul 20, Capitolul 21, Capitolul 22,Capitolul 23, Capitolul 24, Capitolul 25

[majoreta] Nasteri programate : [majoreta]

[majoreta]  [majoreta]

Kourtney - 4 Ianuarie 2014

Violeta_ND - 4 Ianuarie 2014 

Danyeee - 5 Ianuarie 2014

Ema_Gheorghe - 5 Ianuarie 2014

[majoreta] [majoreta] [majoreta] [majoreta] [majoreta]

[harp] MINUNILE NOASTRE SE IMPLINESC: [harp]

[colegi]

Bine ai venit  [bbfata] Eva Alexandra !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] ASHA12  !!! [majoreta]

Bine ai venit [bbbaiat] Cristian Andrei  !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] IOANA.P  !!! [majoreta]

Bine ai venit  [bbfata] Sorana Antonia !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] WEBSOFTRO  !!! [majoreta]

Bine ai venit [bbbaiat] Stefan Ciprian  !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] ANK_ADAOS  !!! [majoreta]

Bine ai venit [bbbaiat] Victor  !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] RAMONIKA  !!! [majoreta]

Bine ai venit  [bbfata] Sara Ioana !!!  

[majoreta] FELICITARI [mamica] Pety_1981  !!! [majoreta]

Bine ati venit [bbfata] si [bbbaiat] !!!

[majoreta] FELICITARI [mamica] Daniela !!! [majoreta]

[mamica]   Bebelusii noștri mult asteptati :  [mamica]

[bis]...de Noiembrie...[bis]

22.11.2013 - Eva Alexandra - 1740 g, 44 cm,apgar ,natural la 33+,ora 06:45, minune de Asha12 !

[bis]...de Decembrie...[bis]

18.12.2013 - Cristian Andrei - 2700 g, 48 cm, apgar 9, cezariana la 37+, ora 19.15, minune de Ioana.P !

19.12.2013 - Sorana Antonia - 2800 g, 47 cm, apgar  , cezariana la 37 +, ora , minune de Websoftro !

27.12.2013 - Stefan Ciprian - 3080 g, 49 cm, apgar, cezariana la 38+, ora 12.35, minune de Ank_Adaos!

28.12.2013 - Victor - 3200 g, 51 cm, apgar, cezariana la 38+, ora 8:00, minune de Ramonika !

28.12.2013 - Gemeni - 2200gr si 2100 gr, apgar, cezariana la 36+2, ora , minuni de Daniela74 !

30.12.2013 -  Sara Ioana - 2450g,      cm, apgar 9, cezariana la 38+2, ora , minune de Pety1981 !

[bis]...de Ianuarie [bis]

Suntem un [grup] de 30 [gravired] si 7 proaspete mamici !

Asha12- Mamica Evei Alexandra [fetita]

Ioana.P - Mamica lui Cristian Andrei[baietel]

Websoftro - Mamica Soranei Antonia [fetita]

Ank_Adaos - Mamica lui Stefan Ciprian [baietel]

Ramonika - Mamica lui Victor [baietel]

Daniela74 - Mamica [fetita] si [baiete]

Pety1981 - Mamica Sarei Ioana [fetita]

Kourtney -  4 ianuarie 2014 [fetita]

Violeta_ND - 4 ianuarie 2014 [baietel]

Danyeee - 5 ianuarie 2014

Ema_gheorghe - 5 ianuarie 
Oana2014 - 5 ianuarie 2014

Ramycutza - 10 ianuarie 2014
Bebenice - 10 ianuarie 2014
Cameluska - 10 ianuarie 2014 [baietel]

Cely - 11 ianuarie 2014

Nelyka - 14 ianuarie 2014 [baietel]

Albinutadodo - 16 ianuarie [baietel]

LauraMihu - 16 ianuarie 2014 [baietel]

CosminCristina - 17 ianuarie 2014 [baietel]

Adryagaby - 19 ianuarie 2014 [fetita]
Lumi_Nag - 19 ianuarie 2014 [baietel]

Sorynasorynel - 19 ianuarie
Feliuta - 19 ianuarie [baietel]

Pinkysor - 20 ianuarie 2014 [fetita]

RHan - 20 ianuarie 2014 [fetita]
Allexxia_m - 24 ianuarie 2014 [fetita]

Gaby_Andrei - 24 ianuarie 2014 [baietel]

Gabi8631 - 26 ianuarie 2014
Clauu - 26 ianuarie 2014
Happylica - 27 ianuarie 2014

Amy2010 - 27 ianuarie 2014

Ccrina - 28 ianuarie 2014 [fetita]

Andruscel - 28 ianuarie 2014 [baietel]

Unamica - 31 ianuarie 2014 [fetita]

IuliaH - 1 februarie 2014
Zubi - 6 Februarie 2014

Zile speciale, aniversarile mamicilor :

Ianuarie - Ank_adaos : 6 Ianuarie

Februarie - Allexxia_m : 10 Februarie

Mai --          Kourtney - 19 Mai

AlinaGraviduta - 19 Mai

Iunie --        Gaby_Andrei : 25 Iunie 1987

Iulie --        AdryaGaby : 31 Iulie 1979

Octombrie -- LauraMihu - 5 Octombrie

Ramonika - 27 Octombrie

Noiembrie --  Nelyka - 22 Noiembrie

Lumi_Nag : 24 Noiembrie

Decembrie -- Violeta_ND : 12 Decembrie

Ioana.P : 15 Decembrie

Pinkysor - 30 Decembrie

Dragi viitoare mamici, fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen !

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei:

Doamne, cel care ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin

RUGACIUNEA MAMEI INAINTE DE NASTERE

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

RUGACIUNEA MAMEI DUPA NASTERE

Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

RUGACIUNEA MAMEI PENTRU COPIL

Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra copiilor mei, pe cate Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i Doamne pe ei de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lor spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin

[ruga] Dumnezeu sa ne ajute sa avem sarcini pana la termen si nastere usoara si copilasi sanatosi si frumosi!

Linkuri utile pentru mamici informate :

Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
Rugaciuni,
Grupul Mamici de Ianuarie 2014,
 Nasteri de poveste
The business of being born
 Muzica relaxanta pentru sarcina
Cele mai bune pozitii pentru alaptat

Cont comun

Nume utilizator :  ianurarie2014

Parola : la cerere, prin PM.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

K, uite stau si eu cu cafelutza in brate si ma bucur...ma bucur pentru copilasii deja nascuti, pentru cei care vin acusica, pentru baietelul meu care e zbenguit acum, pentru noi toate care am avut sarbatori frumoase...si doresc orisicui din lumea asta sa cunoasca macar pentru cateva minute in viata o bucurie asa...pentru ca asta inseamna sa traiesti, sa prinzii bucuriile mici si pe cele mari si sa te concentrezi asupra lor...restul e apa de ploaie si nu merita bagat in seama...va pup, sa aveti o zi buna!

Laura, asa este.... Merita pe deplin toate sacrificiile pentru bucuria de a fi parinte! [:X]

Violeta, am cautat si eu metode naturale de declansare,dar nu mi s-a parut nici una a fi rezonabila. Decat inducere medicamentoasa,prefer metodele naturale,dar ideal e sa lasam bebelusii sa decida...

Neata mamici! [:D]

Multumin pt capitol nou K! [pup]

Noi tot cu cafeluta in brate,facuta si servita de tati cu lapte!!!!

K-fupa cum se prezinta burtica ta as spune ca mai dureaza cateva zile pana nasti.......nu vreau sa fiu pocita.......oricum important e sa fiti bine si sanatoase amandoua.

Fely-poti alege sa nasti natural cu epidurala daca doctorul recomanda totusi natural.Recuperarea e mai rapida si stresul pt Kevin mai mic.

Laura-asa e! toate am avut parte de sarbatori minunate si oricine ar trebui sa traiasca macar putin din fericirea noastra.

Pety-suntem cu gandul la tine si te asteptam cu vesti bune! Fii optimista si totul va fi perfect! O sa-ti tii comoara in brate in curand [pup] [flo2]

Unamica-deosebita amintirea cu pozele facute la studio.

K-am citit la mamicile de nov-dec ca metoda naturala de declansare a nasterii e sa bei 1-2 linguri de ulei de ricin,urcat-coborat scari,fandari [:D] Uneia dintre ele medicul i-a axplicat ca bebelusul e ca un mar, daca nu e copt putem noi sa scuturam copacul mult si bine ca nu cade. Copii vin pe lume atunci cand sunt pregatiti.

Se spune (nu stiu cat de adevarat este) ca o metoda naturala de a grabi nasterea este sexul, insa, asa cum spunea o mamica: daca bebe (marul) nu e pregatit (copt), degeaba grabesti (scuturi copacul) ca nu .... vine, mai ales daca e un bebe cu personalitate :))

Eu sunt viitoare mamica de martie  (si mamica de Mihai Daniel, 2 ani si 9 luni) si, de nerabdare (desi imi vreau bebelina la termen), mai trag si eu cu ochiul pe la voi prin club, sa traiesc alaturi de voi emotiile Big Bangului.

Sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi si cumintei [flo2]

Salutare dragi mamici!

Felicitari Websoftro, Ank si Ramonika!!! Ce frumos ca deja va tineti minunile in brate! :)

M-am tot gandit la voi zilele astea dar nu am intrat pe net decat de pe mobil. La noi au trecut tare repede zilele si am fost prinsa cu pregatirile.

Noi suntem bine, tot 2 in 1, oricum cred ca abia in ian, poate chiar pe la mijloc o sa nasc. Am fost la control si fetita e bine, a zis ca e micuta dar totul este in regula, Doamne ajuta sa fie totul bine!

K, ce burtica frumoasa ai! Sunt tare curioasa ce vesti ne dai maine! Oricum data tu iti doresti sa decurga totul natural cred ca poti sa ii zici doctorul sa te lase sa se declanseze nasterea de la sine.

Va pup pe toate si o sa intru si inainte de anul nou!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...