ChristinaS Publicat Decembrie 29, 2013 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2013 Buna asi dori sa scot la apel mamici din UK . Noi suntem din Calne Wiltshire ai avem o Buburuza nazdravana de 3 ani car e dornic de prieteni noi si mereu in cautare de aventura,daca stati prin zona si doriti sa largim grupul de joaca al piticilor sa ne adunam atunci poate o zi pe saptamana cat mai multe cat mai mmulte.Noi lucram si la BB 2 :)))) asa ca mamicute si burticute sa ne adunam :))Multa sanatate si sa ne inmultim cat mai mult asa doar in ciuda englezilor :)) Cristina - Mami de Buburuza nazdravana Yannis 3+ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuinea Postat Ianuarie 8, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2014 Buna Crisina, La multi ani pentru Noul An! Eu sunt in UK dar in Yorkshire. Fetita mea este mare dar mi-ar face mare placere sa impartasim pareri si poate sa ne si cunoastem candva. Te pup, Cristina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.