Administrators redactor Publicat Decembrie 30, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 30, 2013 Brrrr .. m-a ingrozit aceasta stire: O mama a descoperit un detaliu intr-o poza in care copiii se jucau ...Morala, pericolul este intotdeauna in preajma. Vedeti pericolul cu sageata rosie ... stirea de aici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Slava Domnului ca a facut descoperirea-n poza si nu in realitate...Da' ce "descoperire" "consistenta" e acolo!...brrrrr Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Atata doar ca sunt erori in grafica pozei. Rechinul a fost "plantat" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Marius, de ce? Eu nu vad eroarea; drept e ca nici nu ma pricep si nici spirit de observatie foarte dezvoltat nu am. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Atata doar ca sunt erori in grafica pozei. Rechinul a fost "plantat" La acelasi lucru m-am gandit si eu cand am vazut poza prima data. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Un rechin nu are aceasta forma a cozii si aripioarele laterale sunt altfel pozitionate fata de cap iar capul este mult mai scurt Am pus o poza sub ca sa se vada mai bine geometria corporala specifica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica11 Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Acolo se stie ca exista rechini si totusi copiii fac baie? Mie nu mi se pare trucata dar nici nu ma pricep. Mi se pare inspaimantatoare situatia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica11 Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 A, acum am citit cu forma rechinului. Nu m-as fi gandit la asta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Un rechin nu are aceasta forma a cozii si aripioarele laterale sunt altfel pozitionate fata de cap iar capul este mult mai scurt Intr-adevar, coada e ciudata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyanaM Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Ca e facatura sau nu , presupun ca mama s-a speriat cand a vazut poza . s-ar fi gandit ce s-ar fi putut intampla . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.