Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

MONTIGNAC (198)..STIL DE VIATA NU DIETA

Recommended Posts

• Răspunsuri 503
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Aqai, bine ai venit! [flo2]

Caress, deci pe la Sibiu ai fost... hm... te spun lu' Alexia care te asteapta sa baletezi cu ea si sa va jucati de-a doctoru'... pe Joc il dor picioarele si schioapata, se termina petphosu', a venit pedigree-u' si microcipu', Zara mananca cum stii, mai mult nu si se stramba la mine si imi scuipa mancarea...B te asteapta cu alifia minune... io... ce sa mai zic... mie imi e dor de tine, ofer chiar si un masaj, numai sa vii...

Si zi asa, sunt o ciudatzenie conforma [:-)))] ?  Am mai calcat si eu stramb cu cate o juma' de pahar de vin zilnic... si am cam exagerat cu cafeaua cu cofeina, dar atat. Am refuzat in rest cu gratie orice neconform pe unde am fost prin vizite. Tocmai am zis nu in seara asta la niste sarmalute de curcan, ca aveau orez. Oricum clar am mancat mai mult, chiar daca conform, fata de ce (nu) mananc eu de obicei, deci ma astept la ceva variatii, dar nu ma pronunt inca. Sunt cam fix inainte de perioada minunata.

In seara asta am facut o ciorbita de vacuta dreasa cu ou si smantana si o fripturica de vita la cuptor cu ciupercute, rosii, vin si cimbru.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Aqai bine ai venit!

primim si oameni noi si vechi pe forum [flo2]   [barfa] vii cu semanatu de an nou?  [:-)))]  [:-)))]

andani... pe fb m-au vazut fetele...

de plictisit nu m-am plictisit da nu o sa mai am timp in curand...deci putem face cu randu. 

caress ...azi am ajuns in UK ..din pacate [q] da' m-am intors sa-i tin mai mult de urat lu darling [alcool]

girls am o intrebare. o schimbat careva iconita de la capitolul vechi de la angry birds la curcubeu?? ca eu tin minte ca nu am schimbat [clo]

Editat de

Multumesc de primire!

nu stiu cum e cu semanatul :( da' ziceam ca ar trebui sa devin mai responsabila cu mancarea si hranitul familionului si mi-a placut ce am vazut pe la monti. Mai ales dupa dezastrele culinare recente - sarbatori, ihi....

si seria de intrebari  nr 1: daca paste nu, orez nu, cu ce inlocuiesc eu macaroanele cu branza ale pruncilor ? Mamaliga e voie ? Ciorba de fasole cu ciolan e pe placul dlui Monti ?

La Multi Ani, fetele pe 2014!!

Aqai, bine ai venit !! Eu te stiu de la subiectul cu lunch box-urile.

Ptr paste, eu fentez lumea din casa cu paste integrale. dar oricum daca le punem unt, branza nu sunt Monti. Dintr-un pachet de paste fac si cu sos rosu  (Monti) si cu sos alb (neMonti). Asa le spune la noi in casa.

Puisor, da' am avut o sapt. de vacanta adevarata. Din pacate, s-a terminat.

Neata fetele.

Aqai, in prima carte a lui Monti este un capitol intreg despre varianta Monti pentru copii.Pastele integrale, orezul salbatic si basmati, pot fi date copiilor in orice combinatii, si sunt Monti.Nu sunt indicate pentru noi in F1, cand vrem sa slabim, dar lor le poti da paste integrale cu unt, branza, smantana, carne etc.Eu cu copiii am alta problema.Nu stiu cat de indicata este aceasta fructoza cristalizata industriala, pe care le-as da o cu multa grija.As prefera stevia, mierea , siropul de agave si zaharul brun pentru ei-acum depinde si cat sunt de mici, ca nu stiu ce varste au.

Mamaliga nu e deloc pe placul lui Monti, dar noi facem mamaliga din tarate de ovaz in loc de malai , care e delicioasa.Ciolanul cu fasole e foarte Monti insa..:)

Brindu, numai tu puteai sa schimbi pasaroiul suparat...:)))

Si apropo de paste, am gustat la Sibiu o furculita de fettucine cu somon si smantana.BRRR...erau atat de rasfierte si aveau un gust si o consistenta atat de ciudate incat nu le as fi mancat nici platita...M-am obisnuit asa de tare cu pastele integrale incat cele normale nu imi mai plac deloc.

Later edit: M-am cantarit...Incredibil dar adevarat!!! Craciun+ Revelion cu multe abateri si mancat exagerat+ doar doua ore de sala in doua saptamani= - 1kg!! Am 56.0 kg.Sincer , la ochi eu vad altceva, niste suncute dragute pe solduri si pe burta, e posibil sa fi pierdut ceva masa musculara si sa fi pus un pic de grasime care e mai usurica, dar una peste alta sunt foarte multumita de rezultat!

Editat de

Neata,

Bine ai venit Aqai!

Ca tot se discuta despre pastele integrale, cat timp le fierbeti, al dente 8 minute? Am unele de la Barilla, spaghetti, le-am lăsat mai mult de 8 minute şi tot nu au fost comestibile. La fel şi orezul integral, am zis ca doar la oala sub presiune il mai fierb, dacă mai încerc!

Pentru copii cred ca sunt ok taieteii din fasole mung, am încercat eu la cuptor cu telemea şi ou şi au fost bunicei, obiectiunea din partea piticului a fost ca vroia varianta dulce, nu a zis nimic de textură care e un pic diferită de pastele clasice.

Buna dimineata!

bun venit Aqai!

Eu fierb pastele integrale 12-15 min. asa mi se pare mie ca ies aldente. si le combin cu sos de rosii si busuioc sau cu sos pesto. le mai poti face cu ton in suc propriu.

si eu m-a cantarit dupa sarbatori, mi-a fost frica sa deschid ochii sa vad pagubele, dar, spre surprinderea mea, nimic in plus. Ce-o fi asta? sper sa nu inceapa sa se depuna in momentul cand  incep sa fiu conforma...

Va doresc un an minunat!!! si multe kg jos, evident. Dar in primul si-n primul rand, sa fiti fericite!!! [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [pup] [:D] [:D] [:D] [:D] [flo] [floare3] [flo2]  [:D] [:D] [:D] [flor]

Neata dragelor, ce dor mi a fost de voi. Mi e dor de zile normale cu meniuri normale. Si mi e dor sa mi fie foame vorba Puisorului. Gata! M am saturat de sarbatori si lancezeala. Am fost destul de cumpatata dar am scapat si in neconforme. Si am exagerat cu dulciurile mai ales ciocolata. Cantarul e ok, doar vreo juma de kil in plus dar nu ma simt in forma, e culmea ce repede se duce tonusul.

Sport nu mi mai amintesc cand am facut ultima oara dar am primit P90X de Craciun. Incep de luni.

As vrea si eu cartea lui Monti cu capitolul pt copii. Eu am o carte de a lui cumparata de pe amazon prin 2007. E plina de generalitati si poze frumoase, nimic aprofundat.

Aqai bine ai venit.

Brandusel welcome "home" sa stii ca ma gandeam ieri ca ai ales o zi buna de aterizat ca a fost vreme super. Au fost niste dusuri zilele trecute de credeam ca intra apa prin pereti. Vad ca i vreme buna si azi.

Carmen ce cumintica esti. Bravo!!!!

Cge sa va fie de bine vacanta de vis, incepeti anul cu forte noi.

Azi fac chilli con carne. La familion cu orez basmati eu cu painea mea cea de toate zilele ( broccoli cu fasole verde)

Va pup si o zi senina :)

Neata!

Aqai, bine ai venit pe aici  [flo2]

Eu am dat de reteta de aici http://montignacrecipes.blogspot.no/2009/07/spaghete-de-quinoa-quinoa-spaghetti.html insa nu a m descoperit inca de unde as putea cumpara spaghetele de quinoa. Am in plan sa bucataresc, sa fac tagliatele din faina de naut. Din pacate n-am un link salvat la serviciu insa se face usor aluatul, parca faina de naut, un ou, apa si timp si chef pentru activitate.

Cu fetele mele dau in depresie daca vreau sa le hranesc cat mai Monti. Pesmetii le plac, sunt invatate de la gradinita. Paine le fac in casa si nu le mai place. Vor de la magazin ca e umflata si are alt gust. Ciuperci, vinete nu vor sa manance. Comenteaza pana si cand pun mancarea mea pe masa. Grea lupta si de lunga durata.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...