Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (198)..STIL DE VIATA NU DIETA

Recommended Posts

Ehe, as educa eu mai mult dar ce te faci cu tati care nu vrea sa se adapteze la Monti. Nici al meu baietel nu primeste desert imediat dupa masa decat daca nu pot evita, in vizite.

La all-inclusive din pacate nu ma descurc fara sa-i dau cartofi prajiti si la P si S, incerc sa-i reduc cantitatile dar ii mai vede pe ceilalti copii... Dulciuri la AI chiar nu vrea, mai multe manac eu [alcool] decat el...

A fost f tare chestia cu pacehtelul la scoala, in primele zile nu i-am dat decat un sendvis si a venit copilul spunind ca a zis dna ca avem voie si cu un dulce, deci pune-mi si mie la pachet [batcap] Asa ca am gasit solutia de compromis si ii pun un jeleu mic.

In schimb nu avem probleme cu legume de toate felurile (mai putin fasole verde si conopida), fructe, supe creme de legume etc.

Vreau sa mai renunt la cerealele de dimineata pentru el, am citit cap pt copii din carte (o am in vesiune tiparita) si sa le inlocuiesc cu paine Monti cu unt si magiun de prune sau miere, sper sa-l conving.

Vreau si eu retetea de paine conforma va rog, dar nu la masina de paine ca nu am.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 503
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mihaela, exista cereale integrale cu fructe deshidratate, care sunt foarte sanatoase, poate chiar mai bune decat o felie de paine cu magiun.

Eu acasa intotdeauna am mancat desert, si am ramas cu obiceiul asta si adulta fiind.Nu mi trebuia mult, o prajiturica minuscula, o bomboana, un biscuite, dar ceva care sa fie dulce.Si niciodata nu am facut excese si nici nu am avut frustrari de niciun fel, si nici probleme cu greutatea .Parca acum am luat o razna cu dulciurile, de cand cu Monti...Copiii au alte nevoi energetice, alta rata metabolica, eu cred ca e ok sa le formati obiceiuri alimentare corecte, dar nu exagerati...moderatia e cheia, daca nu faceti excese pentru ei absolut orice e permis din cand in cand...

Mai greu e cu copiii care au exces ponderal, si tendinta catre mancat exagerat de mult si acumulat kg.Acolo da, trebuie intervenit serios si cat mai devreme.Dar inteleg ca nu prea e nimeni in situatia asta.

Buna!

La multi ani ,Adriana!

Aseara am baut cu un musafir o sticla de proseco si ca sa pun capac si 4 bomboane de cioco. Rusine!

Copilul meu e skinny ,asa ca nu-l sufoc cu restrictii. Piine nu-I dau ca nu-I vad rostul si fiind obisnuit de mic, nu intelege mincatul cu piine. Nu prajesc si mincam relativ light totul ,insa in ultima vreme a devenit fan dulciuri. Nici cu astea nu se omora prea tare.

O ultima zi de vacanta perfecta!

Editat de

Multumesc pt urari dragelor, va pupacesc pe toate si va invit la o feliuta de tort diplomat. Nu mi a iesit cum mi am propus, piscoturile sunt cumparate. Am incercat sa le fac pe cele ale alinei dar nu am reusit sa le asez in picioare asa ca am renuntat. Oricum, se pot da la o parte :)

Am o gramada de treaba azi, maine incep copiii scoala/ gradi si tre sa calc un morman de rufe. Mai pe seara ma scoate sotiorul la o cina romantica :)

O zi frumoasa! Pup!

Exemplu, ieri la pranz, dupa ce a mancat ciorbita si un copanel cu ciuperci, Diana, cu ultima suflare, s-a intins dupa o mare bucata de negresa. Mi-au iesit ochii din cap! La propriu! Cu calm (cu greu) suflu: Diana, mai bine mananci negresa mai tarziu putin, sa ii mai faci putin loc. Raspuns: dar trebuie sa mancam desert la masa!!! De ce trebuie?? Pai... eu asa sunt obisnuita!

[smulgpar]

Pe la 5 a desfacut B un pomelo. S-a strambat la el, evident.

In fiecare zi comenteaza ca nu avem paine alba.

Buni a invatat-o cu sandviciuri cu unt, muuult unt si ceva pe ele, de la sunca, la dulceata...

Sa iti aduc aminte cum isi umplea farfuria asta vara la AI cu orez, paste si cartofi? De ii luam farfuria din fata si i-o inlocuiam cu a mea??

Si maica-sa se uita ciudat la mine.

Daca as lasa-o ar manca numai paste cu ketchup, cat mai mult ketchup, cat mai multi cartofi si cat mai multe dulciuri.

Reteta succesului, nu??

Ah, si snitele si chiftele. Prajite, da.

Alta discutie de asta vara, cand a stat mama la mine cu fetele. Eu gateam monti. Ma trezesc ca vad cartofi. De unde sunt cartofii astia? Pai... i-am cumparat eu... pai... de ce? Eh, sa le fac un piureut la fete, cum sa le dau friptura aia numai cu salata asa???? Goala????

Mama, Alexia nu e fan cartofi, tu trebuie sa slabesti (are 87 de kile la 1.50m), Diana trebuie si ea sa dea jos burtoiul, noi nu mancam cartofi, cainii nu mananca cartofi, deci??

E, hai, ca nu are nimic un pic de piure!!

Nah.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...