Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pedofilia acceptată de justiţie ?!

Recommended Posts

Mi-au căzut ochii dimineaţă pe subiectul acesta... Linkul este în franceză, dar în interiorul articolului este şi trimiterea la ştirea în italiană şi cred că se găseşte pe net şi în alte publicaţii. Ideea e simplă - un individ din Italia, în vârstă de 60 de ani, acuzat de violul unei fetiţe de 11, a fost achitat după ce executase o parte din pedeapsă pentru că justiţia italiană a considerat că între cei 2 exista o relaţie sentimentală puternică, fapt ce nu excludea existenţa unei relaţii sexuale... Cum vi se pare ideea asta??? Pe mine, oricât de tolerantă şi de destupată la minte aş fi, mă oripilează!!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

A luat-o lumea razna.Mi s-a facut rau.Incep sa cred ca cei care arata cu degetul c-o fi c-o pati  la romani,ei ,aia au de fapt ei probleme.

Cred ca judecatorul sau procurorul care a afirmat asa ceva ar trebui bagat in inchisoare.

Ma consider apogeul tolerantei,dar nu cand vine vorba de abuz asupra copiilor.

Eu pe toate site-urile am gasit ca este "social worker" ...de fapt nici nu conteaza ce este.....dar daca mai e si social worker e infiorator....oricum este.

Si in the Thelegraph tot asa scrie:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/10542835/Mans-sex-with-11-year-old-not-abusive-Italian-court-rules.html

Ma intreb daca justitia italiana nu e obligata sa se alinieze la cea europeana. Si in conditiile astea cum de poate da asemenea hotarari?

Banuiesc ca ar trebui sa se autosesizeze un for european in problema asta, probabil CEDO. Sau sunt prea ocupati sa stea cu ochii pe noi. Ca la nuntile minorilor rromilor ne-a stiut toata Europa...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...