Administrators redactor Publicat Ianuarie 2, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2014 Despre părinții romani care au ales munca departe si au lăsat educatia copiilor in mana altora ...scrie BBC. http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25558078 Oare merita? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Spunea ieri la stiri caziarele sau in general presa britanica prefera povesti cu copiii lasati de izbeliste din Romania pentru ca sunt gustate,cele din Bulgaria sau alte tari nu-s asa de interesante. Editat de Ianuarie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramiris Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Despre părinții romani care au ales munca departe si au lăsat educatia copiilor in mana altora ...scrie BBC. http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25558078 Oare merita?Sigur nu merita, au fost si aici nenumarate reportaje cu copii abandonati de parintii plecati la munca pe la rude sau pur si simplu lasati unii in grija altora. Traumele psihice ale acestor copii nu pot fi compensate de eventuala stabilitate materiala oferita de joburile parintilor departe de casa.Sa fii parinte nu inseamna sa-i asiguri copilului tau numai confort material. copii au nevoie de dragoste, afectiune, modele parintesti, modelul unei familii functionale. De instruit poate sa-l instruiasca scoala, insa educatie, iubire, grija trebuie sa-i dea parintii.Ce e pacat e ca unii parinti chiar cred ca daca trimit bani acasa s-au achitat de obligatii. Probabil ca si ei au fost privati de dragoste, eu una nu-mi pot explica altfel.Am inteles ca acum sunt niste reglementari legislative care incearca sa faca putina ordine in tot haosul asta. Editat de Ianuarie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Eumada, eu Cred ca asta e o problema realA. Tu nu crezi ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Nu merita.Sa nu uitam insa ca, chiar daca nu pleaca in alte tari, parintii uita de copii chit ca traiesc cu ei in casa. Si, tot asa, isi inchipuie ca pot compensa cu bani absenta lor.De asemenea, se amesteca voit copiii abandonati efectiv de parinti iresponsabili, care oricum nu dadeau doi bani pe educatia copiilor nici aici, si copiii ai caror parinti muncesc o anumita perioada pentru ca efectiv nu au avut alta alegere. Si care se intorc cu un rost sau isi iau copiii acolo, cu ei.Libertatea de miscare, libertatea de a lua o decizie si alte libertati dobandite au adus si costuri suplimentare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RalexHD Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Eu nu mi-as abandona niciodata copiii,dar nici nu pot sa-i judec pe cei ce cauta un trai mai bun in afara. Insa pot sa-i condamn ca nu-si iau copiii,dupa ce se pun pe picioare si pot sa se intretina. De cele mai mute ori acesti copii sunt demoralizati,au grave probleme psihice, se simt abandonati si fara nici un sprijin in viata. Niciun bunic,unchi,orice ruda sau cunostiinta nu poate sa inlocuiasca un parinte. Editat de Ianuarie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RalexHD Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Scuze pentru mesajul dublu! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Parintii care si-au abandonat copiii in tara, iar ei au plecat la munca in strainatate, au facut asta pt ca legea este permisiva. Daca ar fi fost o lege care sa-i pedepseasca cu inchisoare sau amenzi usturatoare, pana la decadere din drepturi, ar fi gasit alte solutii; ar fi plecat unul, iar celalalt ar fi ramas langa copii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Decaderea din drepturile parintesti este foarte anevoioasa in Romania.Nu stiu daca asa trebuie sa fie sau daca asa este prin alte tari, dar aici trebuie sa fii misel rau de tot sa-ti ia copilul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2014 Pai ce fel de parinte isi abandoneaza copilul la cine stie cine si el pleaca in strainatate, cu anii ? Lipsa unor legi a favorizat actiunile acestor iresponsabili fata de proprii copii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.