oanalarisa Publicat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2014 (editat) Asa incepe Odiseea Stelutelor de Iulie 2014: Cap 1 Cap2http://www.desprecopii.com/Images/stelute%20de%20iulie%202014.jpg Linkuri rapide: Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecografie | Albume [barza1] Listuta gravidutelor noastre: [barza1] andreea_90 | DPN 3 iulie | UM 26 septembrie 2013 cu crissu | DPN 4 iulie | UM 27 septembrie 2013 cu c@t@lin@ | DPN 4 iulie | UM 27 septembrie cu ioanabejan |DPN 4 iulie | UM 27 septembrie 2013 cu mihaelaciobanu |DPN 7 iulie | UM 30 septembrie 2013 cu Dd_tash | DPN 9 iulie | UM 2 octombrie 2013 cu dani_veronica | DPN 10 iulie | UM 03 octombrie cu roxana11 | DPN 11 iulie | UM 4 octombrie 2013 cu oanalarisa | DPN 11 iulie | UM 4 octombrie 2013 cu raluxas | DPN 14 iulie | UM cu miha_ | DPN 16 iulie | UM cu Rianna_07 | DPN 20 iulie | UM 04 octombrie 2013 cu cristina_boc | DPN 24 iulie | UM 17 octombrie 2013 cu AlexandraBalan | DPN 29 iulie | UM 22 octombrieMami - Oana | DPN 30 iulie | UM 24 octombrie 2013 cu oanab04 | DPN 30 iul | UM 23 octombrie Fmgd | DPN 31 iulie | UM 24 octombrie 2013 cu Miki_ispas | DPN | UM 26 octombrie 2013 cu anca_27 | DPN | UM 20 octombrie cu Simona _ss |DPN | UM 26 octombrie cu Editat de Ianuarie 15, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dd_tash Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 M-ai uitat pe mine Dd_tash | DPN 9 iulie | UM 2 octombrie 2013 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c@t@lin@ Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 buna dimineata mamici! oana sa ne treci si pe noi DPN 4 iulie, UM 27 sept Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanalarisa Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) V-am trecut daca mai trebuie trecut cineva rog sa-mi mentioneze! Aaa si daca deja stiti sexul bebelusului va rog sa ma anuntati, ca incet, incet incepem sa aflam [alcool] [alcool] !! Editat de Ianuarie 3, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona_ss Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Buna, mamici. Cateva informatii despre mine: mai am un baietel de 5 ani, nascut prin cezariana. Deci si urmatorul copil va if tot cezariana (oricum asta ar fi fost alegerea mea). Am facut un ecograf pe 19 dec., dar n-am aflat prea multe lucruri, asa ca astept cu nerabdare programarea de pe 13 Ian. Ca simptome, o usoara stare de greata, din cand in cand, uneori dureri de burtica, la efort, si mult chef de somn.... Am trecut si printr-o raceala vanjoasa, exact acum de sarbatori, sper sa fie totul in regula cu cel mic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_90 Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 offf am scris o gramada degeaba .. de ce sunt necesare atatea capitole?!?!?!iar o sa ne pirdem din noi..la odisee la care am fost (in 2011) nu am avut capitole...cat despre sex nu cred ca ar trebui scris de acum,pana pe la 20 de saptamani ,pana nu suntem siguri..fiecare cum crede..oana larisa daca mai editezi la listuta cand ai timp sa le pui si in ordine,dpn-urile.. mihaela eu nu cred ca ar trebuii sa avem 2 optiuni,natural-cezariana,ci doar natural si in caz de probleme,doamne fereste,atunci da cezariana...eu sunt pro natural,la catalina da,asa stiu si eu ca daca ai anumite probleme la ochi,obligatoriu cezariana,mie mi se pare ok natural+epidurala.. simona bine ai venit !sarcina usoara ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona_ss Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 V-am trecut daca mai trebuie trecut cineva rog sa-mi mentioneze! Aaa si daca deja stiti sexul bebelusului va rog sa ma anuntati, ca incet, incet incepem sa aflam [alcool] [alcool] !!Si eu mi-as dorim sa apar pe lista de mamici. UM 26 oct. Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana11 Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Neatza fetelor.Sa avem un an plin de implinirii,sanatate in primul rand,cu bebei sanatosi si cat mai aproape de termen! Eu am fost ieri la eco morfologica de trim 1,bebe e bine,foarte activ si nastrusnic,masoara 6,2cm.placenta,lichidul totul sunt bine.acum v-om anunta si noi oficial. Oanalarisa-multumim de capitol.haideti totusi sa creem un cont comun,parola sa o avem toate,asa cele care se pricep si au timp,sa poata creea capitole si actualiza listutza.mihahegarty -nu a fost insarcinata asa ca nu are ce cauta in lista.si cristinapai care cred ca din nefericire a pierdut sarcina. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluxas Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Fetelor, vreau sa-mi pun si eu semnatura ca si voi, dar nu stiu ce cod, ce format trebuie sa aiba codul dupa ce urmez toti pasii de acolo....Help ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandraBalan Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Buna ziua dragele!Nu am fost deloc activa zilele astea, si am cam ramas in urma.In primul rand LA MUUULTI ANI! Multa sanatate va doresc, sarcini usoare si nasteri asa cum vi le doriti. Sa avem toate bebei sanatosi.Le urez bun venit mamicilor noi si sarcini usoare.Eu zilele astea nu m.am simtit prea bine...in noaptea de Revelion imbalonata, dureri de burta(probabil de la statul in picioare toata ziua cu pregateli)...a doua zii la fel, nu am putut manca nimic,doar fructe, si chiar nu am exagerat cu mamcatul,doar putin ordef si o sarma....M.am trezit si cu o durere in gat incredibila,o tuse si o durere de caaap incredibile. Azi sunt putin mai bine dar continua durerea in gat...ce.mi recomandati cele care ati fost bolnavioare? Oana te rog ne adaugi si pe noi in lista gravidutelor,cand ai timp. UM 22 octombrie si DPN 29 iulie.multumesc. Va puo fetelor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts