nnaty Publicat Ianuarie 2, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2014 Buna tututor. Fiind pentru prima data parinte, am tendinta sa ma intreb in legatura cu orice se intampla in viata lui Tudorel. Uneori intreb periatrul, care de cele mai multe ori spune ca totul e in regula, sa nu ma sperii, dar tot am impresia ca mai apare ceva si mai apare ceva. Ultima data cand a iesit cu scaunul Tudorel, am observat cateva puncte mici mici si negre in el. Este a doua oara cand observ in scaun aceste puncte, care, repet, sunt mici mici si putine (cred ca le-as putea numara pe degete).Daca a mai trecut cineva prin asta, lamuriti-ma va rog si pe mine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Ce a mancat? Fructe? Kiwi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ami3 Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Si de la banana, dar nu asa putine cum spui tu. Doar daca a mancat doar foarte putina banana...tot pediatru poate sa te linisteasca.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Ce varsta are Tudorel ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nnaty Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Pai mananca numai san deocamdata.... are doua luni si 3 saptamani, deci nu se pune problema diversificarii deocamdata... de altfel, mergem azi la un control, caci banuim ca are reflux gastroesofagian (ca si simptome sunt majoritatea)... am sa va tin la curent si am sa postez parerea pediatrului (altul decat cei la care am fost). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ami3 Postat Ianuarie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 3, 2014 Te inteleg perfect. Eu am avut noroc de pediatru foarte bun, de la inceput. Eram la fel ca si tine, ma panicam din orice, dar pediatra a avut multa rabdare cu mine si m-a indrumat de fiecare data.multa bafta sa-ti gasesti un pediatru in care sa ai incredere... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.