RalexHD Publicat Ianuarie 4, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2014 Cum stim daca un parfum original este intr-adevar original si nu un fals veritabil, desi este luat dintr-un magazin specializat?Acum cateva luni bune, chiar jumatate de an in urma la achizitionarea unor produse am primit un esantion de parfum Roberto Cavalli. Ei bine, m-am indragostit!!! Si mi-am promis ca imi voi satisface moftul de sarbatori. Zis si facut! L-am cumparat,am dat o caruta de bani si nu rezistaaaaa,cel putin nu pe piele,nici macar 2 ore.:( Initial am vrut sa-l cumpar de pe net,ca mai apoi sa ma razgandesc si sa-l achizitionez dintr-un magazin Douglas,ca sa fiu sigura de original si persistenta lui pe piele. Ca de,dai un ban,dar stai in fata... Nu s-a potrivit si aici ... Concluzia? Nu cred ca mai exista vreun loc sigur de unde sa faci o achizitie, poate imi spuneti voi.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Ianuarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2014 E adevarat, nu poti fi sigura daca e original sau nu, chiar daca e cumparat din Douglas. Cel mai bine e sa mergi prin mai multe magazine si sa observi sticla si cutia (in general cele originale au mult mai mare atentie acordata delatiilor si finisajelor), culoarea parfumului, miros si... cat de multa "spuma" face atunci cand il agiti. Apoi compari cu cel ce il ai acasa Dupa multa munca de observare de genul asta, incepi sa vezi foarte repede care e un fals si care nu In plus, mai poti intra pe site-urile de falsuri si verifica ce firme sunt cel mai des copiate. Cele de nisa, de exemplu, rareori au si fakeuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Ianuarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 4, 2014 A, uneori sticlele cu testere au parfum mai concentrat. Si exista si factorul noutate, si eu daca pun acum un parfum pe care nu l-am mai folosit de mult (de ex. m-am dat acum pe incheietura cu Hypnôse de la Lancôme, un parfum uitat de cativa ani), am tendinta sa il miros din 5 in 5 minute si sa mi se para wow. Daca insa il folosesc cateva zile si pun mai din.. belsug, nici nu il mai sesizez Bine, asta la majoritatea, am cateva favorite pe care le simt mereu [fri] [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ami3 Postat Ianuarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 De multe ori nici eu nu-mi mai percep parfumul dupa 2 ore, dar se intampla sa ma intrebe careva, ce parfum am folosit, si imi dau seama ca doar eu nu-l mai sezisez, pentru ca m-am obisnuit cu el.Daca nu-mi place un parfum, il simt si dupa 10 ore.nu este obligatoriu sa nu fie original... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Ianuarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Si eu stiam faza cu bulele daca agiti parfumul.Eu mi am luat din magazin un emporio armani, sephora adica magazinul si miroase la fel dar parca nu e asa rezistent ca cel adus de sotul meu din austria. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Ianuarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Depinde ce formula achizitionati: eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne - in aceasta ordine. Eau de parfum contine cea mai mare concentratie de arome si va sta "pe piele", pe haine mult mai mult decat celelalte formule. Eu nu cumpar decat eau de parfum - ceva mai scump, dar nu cu mult - caci la o adica pot lua un gramaj mai mic - insa satisfactia garantata. PS: va spun sincer ca l-am invatat si pe Celcesforaie sa-mi faca cadou numai eau de parfum. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RalexHD Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Rall multumesc de sfaturi! Nu stiam de treaba cu "spuma", este foarte buna de retinut. Si ai perfecta dreptate cu testerele. Ami era bine,daca ma obisnuiam cu mirosul si nu-l mai simteam,insa toti apropiatii inclusiv sotul mi-au spus ca nu se mai simte.Nici macar de aproape.... Viviana asa este,insa al meu este doar sub forma de Eau de toilette :(,cel putin asa aveau atunci cand l-am cumparat, insa zic ca nu este o "scuza" pentru faptul ca nu persista nici macar 2 ore. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Asa e cum spune viviana,eau d eparfum este cel mai concentrat,eau de toilette nu e de mirare ca dupa 2 ore dispare,ba chiar as spune ca e bine ca tzine si 2 ore. Rall,dar parfumul cind il cumperi ,nu e ambalat in cutia originala,sigilata cu celofan pe deasupra,cum agitzi sticla? Sfatutl meu personal este sa facetzi reclamatzii daca avetzi indoieli asupra parfumuruilor.Ma indoiesc ca o retzea ca Douglas isi permite sa vinda falsuri(nu ca ei ar vinde falsuri,sa fie clar)sau accepta ca sub sigla lor sa se vind falsuri. Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Eau de toilette e apa de ploaie. Eu nu-mi mai cumpar demult, ca sint bani irositi. Sincer, nu cred ca e un fals pentru simplu fapt ca a tinut 2 ore. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RalexHD Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2014 Mai fetelor,sa nu uitam ca aici vorbim de Romania. Poate la voi sa fie altfel,insa aici,acum nimic nu este original,totul este fara garantie,dar este totusi tara mea,o iubesc si incerc sa ma feresc de capcane. De aceea am si deschis subiectul pentru ca fiecare sa-si impartaseasca "of"-ul si totodata sa mai aflam niste siretlicuri legate de parfumuri. Deja am bifat cateva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.