Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Biserica ii da in judecata pe cei ce nu doresc Apocalipsa!

Recommended Posts

In purul ei spirit ortodox, Mitropolia Moldovei si Bucovinei doreste ca toti cetatenii sa puna credinta inaintea oxigenului. Ingrijorata de laicizarea societatii, mitropolia a decis sa traduca in practica dictonul: daca nu vine enoriasul la biserica, vine biserica la enorias! [popa]

"Mitropolia Moldovei si Bucovinei vrea sa construiasca o biserica pe un spatiu verde dintre blocuri, in orasul Piatra Neamt. Fiindca o parte dintre proprietarii din blocurile invecinate terenului nu sunt de acord, Parohia "Acoperamantul Maicii Domnului", cea care a fost delegata sa construiasca biserica, i-a dat in judecata si a cerut instantei sa constate ca nu este nevoie de acordul lor, intrucat refuzul ar fi nejustificat."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

"In plus, in zona, pe o raza de 500 de metri mai sunt inca trei biserici." -spune unul din oamenii din blocurile afectate.

Dragutz, nu? Fara numar, fara numar!!!

Stiu eu o poveste cu un popa din Piatra care de vreo 10 ani construieste o biserica si strange donatii ca nu ii ajung banii sa o termine, dar in timpul asta nevasta e casnica, el bugetar (popa, na .. salar dupa buget) au 2 masini luxoase, 2 apartamente si fac vacante in strainatate. Dar nu conteaza! Credinta e mare si poporul trebuie sa aplece capul, sa marce banul si sa taca.

Popor roman, dormi in pace! Popii si politicenii vegheaza!

Acum vreo 5 ani, s-a vrut construirea unei biserici, intr-un parc situat intre blocuri, undeva in Colentina, Bucuresti

Tare s-au mai luptat enoriasii cu preotii respectivi pentru a lasa parcul copiilor.

Asa ca nu mai ma mira nimic.

Poate doar subtilitatea abordata.

===

Anul trecut a venit preotul cu botezul. Inca de cand eram mica mi-a placut enorm acest obicei datorita simbolismului pe care-l reprezinta.

Nu stiu cum s-a facut de mi-a lasat un gust amar.

Dupa minislujba preotul ne-a intrebat daca ii permitem sa ne fotografize o parte din apartament ce i-a placut lui.

Noi nu am zis nici da nici nu pentru ca cererea ni s-a parut putin deplasata fata de o atitudine crestina si chiar ne-a luat prin surprindere.

Oricum a scos Iphone-ul de sub sutana  si a facut o gramada de poze.

La sfarsit, conform obiceiului am intins niste bani, pentru biserica. Neavand decat hartii mari, am rugat  jenati sa opreasca  de acolo 20 lei si sa aiba bunavointa de a ne inapoia restul de bani.

Ne-a explicat ca nu are rest si a indesat hartia in buzunar, dar ne-a dat la schimb un calendar bisericesc.

Asa ca am ramas si fotografiati si cu banii luati. [:-)))]

Am hotarat sa nu il mai primim. Anul acesta a venit pe 2 ianuarie, la ora 10 dimineata.

A sunat la usa cel putin 3 minute. Atata insistenta si atat galagie ce a facut soneria aia m-a scos efectiv din papuci.

Una peste alta vreau sa va spun ma simt incomod ca judec faptele in acest sens, ca nu mai reusesc sa trec cu vederea si sa simt crestineste fata de astfel de oameni.

Dar si asta e un drum cu dublu sens.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...