Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Christel are nevoie de rugaciunile si gandurile noastre bune

Recommended Posts

Christel este una dintre noi, si are nevoie  acum de rugaciunile noastre.

Multumesc tuturor pentru incurajari, ma rog Domnului sa trec cu bine si peste aceasta incercare si sa se termine totul cu bine. Ce traiesc acum este un cosmar, parca tot visez si zic ca nu e adevarat, poate e un vis urat si astept sa ma trezesc.. incerc sa inteleg de unde a venit acest rau, pun pe seama stresului, a necazurilor care nu m-au ocolit, acum 9 ani mi-a murit un frate de 29 de ani, am avut un prim soc, acum 6 ani mi-a murit tatal , am aflat ca are cancer la plamini, alt soc, acum 3 ani boala sotului, a trecut in 3 ani prin 2 operatii pe creier si  desi am incercat sa fiu puternica zic eu de fiecare data, totusi se pare ca n-am putut trece peste fiecare soc, am citit ca aceste socuri emotionale pot declansa aceasta boala. Vreau sa ma vindec sa sa-mi vad fetele mari, acum sunt inca mici si au atata nevoie de mine, sa le fiu alaturi. Incerc sa fiu puternica si vreau sa reusesc si sa inving.

M-am hotarat, nu vreau sa mai treaca timpul, sa alerg de la un doctor la altul si practic sa-mi spuna ca tot la operatie ajung,  asa cum mi-a scris si Xio, am incredere ca in oricare Brustzentrum voi merge operatia va fi la fel. Prin urmare voi merge aici in Torgau, ca e cel mai aproape de mine, apartine de Leipzig, luni pe 20 ma internez si pe 21 marti e operatia, rugati-va si pentru mine sa fie totul bine.Imi este foarte frica, sunt speriata, sper ca Dumenzeu sa-mi dea putere. Voi sta probabil 4-5 zile.

O sa revin cu vesti. Sanatate si aveti grija de voi!

Nota: Rog mult Adminii &Moderatorii sa lase subiectul aici.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...