Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Laptop- este destul de mobil sa il ia cu el cand are nevoie, dar nu atat de mobil incat sa il ia chiar peste tot si sa devina dependent.

Mie imaginea copiilor/tinerilor cu casti in urechi mi  se pare terbil de trista, un simbol al alienarii. La fel si a copiilor nedespartiti de tableta.

S-ar putea sa fii in urma tehnologiei, exista acum laptops care se transforma in tableta. evident au cam acelasi dimensiune.

Distribuie pe alte site-uri

Michelle, depinde ce-ti doresti. Daca vrei ceva util si portabil as lua un Kindle e-reader. 

Nu-i tableta sa aiba tot felul de joculetze, si poate citi.

Din punctul meu de vedere tabletele sunt grozave, au si acces la web, poti citii, asculta muzica, si iti poti pune aplicatii utile pe ele, dar nu stiu ce procent din functionalitate poate folosi un copil. 

Sincer mi se pare oarecum trist ca din toate capabilitatile tehnologiei moderne cele mai cunoscute features sunt selfies (autoportretele capturate cu camera telefonului), si jocurile sociale.

[:-)))] ...are 10 dar ma gindesc sa fie bun si pt la anul.

eu am un laptop al meu,e un pic mai vechi dar tare repede se duce bateria. oare astea mai noi tzin mai mult???

Uf! Deci nu eram chiar asa pe alta planeta :)

in general, cu o tableta face cam orice face si cu un laptop la varsta asta. Cu ceva exceptii, cred, gen editare foto, scratch - daca e pasionat.

in rest-carti, kindle, games, apps, homework online cred ca merg pe ambele

Daca e pasionat de citit mai bine un kindle decat o tableta. Tableta face ochii rosii, kindle-ul e mai friendly.

Experimentat pe Vizigot, desigur. De Craciun a primit tableta lui, pe care se mai si joaca dar mai si citeste si-i cam inroseste ochii. Pe Kindle-ul meu n-are nimic. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...