Administrators redactor Publicat Ianuarie 14, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 14, 2014 I love mamaliguta romaneasca desi am fost incantata sa gust aceasta varianta a verilor nostri italieni: polenta cu parmezan E clar ca sunt romanca ... as manca mamaliguta cu branza si smantana in fiecare zi .... - la fel si sotul - desi baiatul meu inca nu a inteles gustul mamaligutei. Cu el e mai greu desi nu ma dau batuta ... intr-o buna zi ii va place. Sotul m-a amuzat acum cateva zile cu o varianta de mamaliguta pe care nu o stiam. Ceva sudist asadar: a pus mamaliga in tigaie si a pus branza de burduf pe ea ... s-a topit si a declarat ca e o delicatesa din sudul Romaniei cu pretiosul nume: Puricei [:-)))]A mancat puriceii ostentativ .... ca sa ma convinga ce buni sunt [bib] En fin [flo2]Cu ce mai combinati voi mamaliguta? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 Ai mei copii o mananca si goala. :)Si garnitura la orice peste Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 daca mi-e foame pot manca mamaliga rece cu ceapa si imi place [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) daca mi-e foame pot manca mamaliga rece cu ceapa si imi place [bib]si otzet! mamliga rece ,cu ceapa si otzet mincam la mamaie la tzara cind eram copii!!! [pk] edit:sare grunjoasa,de preferintza!!!! Editat de Ianuarie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 mamaliga, cartofi prajiti, ou si ardei copti (imi ploua in gura)mamaliga cu bors rece de cartofi cu sfecla sau bors de fasole si ceapapastai cu mamaliga si mujdei de usturoimamaliga cu cas si untimi place teribil ca dupa ce fac mamaliga sa pun in ceaun lapte, sa las la inmuiat putin, sa pun putina sare si dupa sa rad cu lingura mamaliga de pe ceaun.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Mie imi place foarte mult combinatzia facetzei prajitzi(inabusitzi cu usturoi),mamaliga si brinza cu smintina. Nelipsita linga tochitura,varza calita(dulce sau murata),,tocanitza de ceapa... Din pacate observ ca am ramas singura din familie cu pofte...mamaligesti!!! Dana Editat de Ianuarie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 daca mi-e foame pot manca mamaliga rece cu ceapa si imi place [bib]Asta e deja delicatesa [flo2] daca ceapa mai e si rosie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 Tata face (invatat) de la bunica tocanita de ardei copti cu malai si smintaina care se maninca cu mamaliga ......bunnnn Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 Tata face (invatat) de la bunica tocanita de ardei copti cu malai si smintaina care se maninca cu mamaliga ......bunnnn OO, daaaaa...identic se face si de pastai. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Ianuarie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 14, 2014 OO, daaaaa...identic se face si de pastai.A, acum vad ca esti moldoveanca ...ca tata si jumate eu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.