Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Octombrie 2014 (Bobocei de octombrie 2014)

Recommended Posts

Buna fetelor!

Am tras o sperietura mare azi ... am avut amorteli la burta si mijloc, asemanatoare menstruatiei, o sangerare maro de dimineata si acum rosu. L-am sunat pe medic si a zis ca nu prea ii place, sa stau numai in pat, imi da medical sapt. asta, am risc de avort. 

De dimineata am facut bhcg-ul si este 591,27 (medicul a zis ca e bine) - cine cunoaste, este o valoare mare ...asa ca pt gemeni ? :)

Mie mi se pare mare pt cate sapt. de sarcina am :)

ET l-am avut pe 24.01 cu 3 embrioni.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 225
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bun venit fetelor noi! ce ma bucur cand vad ca ne creste gasca! sper sa fim multi bebei pe-aici si sa ne bucuram de o sarcina usoara si la termen!
Hehe, si vad ca se anunta si posibilitatea de gemeni! ce frumos! sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si cuminti!
D_F, sa intri sa ne spui cum esti si daca e totul bine!! iti tinem pumnii!
schumpi, tie iti surade ideea de gemeni? :)

alysolita, yuhuu! ce fain! :) nu stiu cum o sa fie cu bebele asta, dar baietelul meu s-a nascut la 38 de saptamani! a stiut el ce-a stiut...sa nu ma tina in spital de Craciun :))

Editat de

Schumpi, eu am inceput sa simt ameteala si greata dimineata, dar asta doar de  vreo 3 zile. Nu mai pot ca pana acum sa prepar micul dejun dimineata ca ma ia cu stare de lesin si apoi cu greata. Trebuie cum ma trezesc sa mananc ceva. Din cate stiu sunt persoane care nu au deloc simptome, deci e normal si asa.. Asa ca nu-ti face griji!

D_F, esti bine? Asteptam sa ne dai de veste!

Geo, ai fost la eco?

Si restul fetelor, cum va simtiti?

Eu abia astept sa merg la eco saptamana viitoare! Sa vad eu ca e totul bine cu bebe! Voi cand mergeti?

Buna fetelor,

Am fost ieri la ecograf si, din cate se pare, este totul bine. Sarcina fiind f mica, de circa 5 saptamani si jumatate, maxim 6, nu s-a vazut mare lucru insa. M-a chemat peste 3 saptamani sa o repet si, pana atunci, mi-a spus sa-mi fac analizele de sange. :)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...