geuta Publicat Ianuarie 15, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2014 Fetita mea urmeaza sa fie operata de polipi de dna dr Toader Miorita- Grigore Alexandrescu. Pentru cei care au avut contact cu dna dr,pentru operatie, imi puteti spune cum este?Adica la consult mi s-a parut f draguta, dar mie tot imi este un pic teama. Adica chiar daca este o operatie banala tot presupune anestezie generala, si asta ma sperie teribil. Deasemenea m-ar interesa si costurile.Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Ianuarie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2014 Ea nu se ocupa de partea de anestezie. :)Orice anestezie presupune un risc, dar la fel de riscanta este si fiecare clipa traita, oricand se poate intampla ceva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irina_helena Postat Martie 6, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2014 Buna seara! Azi am fost la Grigore Alexandrescu unde baietelului meu a fost operat de polipi. A fost neasteptat de simplu si d-na doctor, ca de obicei, calda si draguta ca o zi de primavara! Va scriu pentru ca vreau sa multumesc tuturor care posteaza pe forum cateva randuri din experienta lor. Si in special Vivianei si Geutei care m-au linistit si mi-au raspuns tuturor nelamuririlor mele. Sa va aiba Dumnezeu in paza! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geuta Postat Martie 7, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 Ma bucur ca am putut sa te ajut. Multa sanatate in continuare . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.