ralucutza77 Publicat Ianuarie 15, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 15, 2014 Buna, Am si eu o rugaminte. Avem posibilitatea sa incheiem asigurare de sanatate la Medlife; pana acum aveam la Medicover, dar as prefera sa ne mutam la Medlife pentru ca e mult mai aproape de casa (noi stam in zona Salajan). Ma intereseaza un medic pediatru bun (piticul e in primul an de gradi, asa ca avem nevoie f des de medic), un ORL-ist si un ginecolog (preferabil femeie), din cei care vin la clinica Titan. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Eventual pe PM. Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pisica_mov Postat Ianuarie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 15, 2014 Ginecolog FOARTE bun: Carmen Negoescu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Multumesc mult. Stii cumva daca dna dr face si ecografii in clinica din Titan? Cu un pediatru nu ma poate ajuta nimeni? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_Zara Postat Ianuarie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Buna,Si noi mergem la MEdlife Titan.Nu avem un dr pediatru preferat, la cine se nimereste, acolo mergemAm fost pana acum la dr. Kouris, dr. Mihaila si dr.SanduToate mi s-au parut ok dpdv diagnosticare, tratament si relatia cu copilul.Nu s-au aruncat niciodata la antibiotice sau tratamente complicate si toate sunt tinerele.De cele mai multe ori iti dau chiar si nr lor de tel mobil ca sa le suni daca ai vreo nevoie (dr Mihaila face asta de obicei) E drept ca nici nu am avut chestii serioase (o usoara alergie la niste intepaturi, faringite, raceli de sezon, etc)De aproape fiecare data am intrat fara programare, deci nu te descuraja daca suni si zice ca nu mai are "loc" in ziua respectiva...du-te direct acolo!Sanatate! Editat de Ianuarie 18, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 Multumesc B_Zara! Sa inteleg ca de obicei e greu de gasit un loc liber daca vrei sa faci o programare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_Zara Postat Ianuarie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2014 mai greu de gasit in aceeasi zi...de pe o zi pe alta gasesti intotdeauna programare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2014 Multumesc mult. Mai am o intrebare - in general, sunteti multumite de serviciile de la Medlife? Vreau sa fiu sigura ca nu o sa imi para rau de schimbarea asta.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_Zara Postat Ianuarie 21, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2014 Asa cum spuneam si in postarea mai ampla de mai sus, eu am fost multumita atat de serviciile lor, cat si de medici.Au program de la 8 dimineata la 9 seara, au program si sambata, mai scurt parca. Doar duminica e inchis.Am fost foarte fericita cand au deschis si serviciul de Pediatrie aici; cand se deschisese clinica, nu au avut Pediatrie mult timp si trebuia sa ma duc cu copilul tocmai la Unirii....acolo nu-mi placea nici un pediatru:(Pont: nu cumpara niciodata medicamente de la farmacia care e in incinta clinicii; cu tot cu reducerea de 7% pe care ti-o dau, medicamentele sunt mult mai scumpe chiar si decat la alte farmacii de reteaSanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2014 Multumesc mult. Principalul motiv pentru care vreau sa ma mut la ei, e ca sunt foarte aproape de casa. M-am saturat sa bat jumate de Bucuresti cu copilul bolnav, atunci cand am nevoie de pediatru... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.