Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recomandare medici Medlife Titan

Recommended Posts

Buna,

Am si eu o rugaminte. Avem posibilitatea sa incheiem asigurare de sanatate la Medlife; pana acum aveam la Medicover, dar as prefera sa ne mutam la Medlife pentru ca e mult mai aproape de casa (noi stam in zona Salajan). Ma intereseaza un medic pediatru bun (piticul e in primul an de gradi, asa ca avem nevoie f des de medic), un ORL-ist si un ginecolog (preferabil femeie), din cei care vin la clinica Titan. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Eventual pe PM.

Multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna,

Si noi mergem la MEdlife Titan.

Nu avem un dr pediatru preferat, la cine se nimereste, acolo mergem

Am fost pana acum la dr. Kouris, dr. Mihaila si dr.Sandu

Toate mi s-au parut ok dpdv diagnosticare, tratament si relatia cu copilul.

Nu s-au aruncat niciodata la antibiotice sau tratamente complicate si toate sunt tinerele.

De cele mai multe ori iti dau chiar si nr lor de tel mobil ca sa le suni daca ai vreo nevoie (dr Mihaila face asta de obicei)

E drept ca nici nu am avut chestii serioase (o usoara alergie la niste intepaturi, faringite, raceli de sezon, etc)

De aproape fiecare data am intrat fara programare, deci nu te descuraja daca suni si zice ca nu mai are "loc" in ziua respectiva...du-te direct acolo!

Sanatate!

Editat de

Asa cum spuneam si in postarea mai ampla de mai sus, eu am fost multumita atat de serviciile lor, cat si de medici.

Au program de la 8 dimineata la 9 seara, au program si sambata, mai scurt parca. Doar duminica e inchis.

Am fost foarte fericita cand au deschis si serviciul de Pediatrie aici; cand se deschisese clinica, nu au avut Pediatrie mult timp si trebuia sa ma duc cu copilul tocmai la Unirii....acolo nu-mi placea nici un pediatru:(

Pont: nu cumpara niciodata medicamente de la farmacia care e in incinta clinicii; cu tot cu reducerea de 7% pe care ti-o dau, medicamentele sunt mult mai scumpe chiar si decat la alte farmacii de retea

Sanatate!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...