Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Disparitia televizorului, va vine sa credeti?

Admin

Recommended Posts

• Administrators

Inspirat de subiectul lui Marius http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/148722-5-produse-care-vor-disparea-in-urmatorii-5-ani/ as dori sa pun o alta intrebare? O sa dispara televizorul?

Cine putea sa creada acum 10 ani ca presa scrisa o sa dispara incet dar sigur in favoarea internetului? Ei bine, noi, generatia de televizomani putem sa concepem viata fara televizor? Ei bine, conform unui studiu recent facut in America (http://www.thecitywire.com/node/31200#.UtZWMjlWb6k) 53% dintre cei chestionati sustin ca TV-ul o sa fie inlocuit de tablete si spartphones pana in 2022.

Personal nu impartasesc aceasta viziune. Eu cred mai de graba ca peste 10 ani, peretii caselor o sa fie interactivi si o sa primesti informatia oriunde esti. Vrei sa vezi un film pe peretele din dreapta in timp ce sotia urmareste o telenovela pe cel din stanga....  Ceva de genul acesta:

Si cred capeste 20 de ani, o sa avem parte de holodeck-uri,  asa cum erau in Startrek in propia sufragerie.

El: "Computer, vrei sa o inlocuiesti pe nevasta-mea cu Scarlett Johansson?"

Ea: "Computer, as dori sa-mi cante Robin Wiliams serenade la ureche, in soapta"

Televiziunea in forma ei actuala o sa dispara si ea. Sunt deja Youtuberi care fac saptamanal audiente mai mari decat orice emisiune TV din Romania.

Voi ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

In ce film a fost aia cu peretii interactivi? Gamer parca cu Gerald Butler:))

Ma uit acum la un serial la tv Almost Human si pe langa chestille eh invechite:)) unde politia foloseste roboti care arata uman, tabletele sunt subtiri ca o foaie de hartie, transparente si totul este wireless, acum cand primesc un sms il citesc in palma:))...fara telefon celular adica.

In ce film a fost aia cu peretii interactivi? Gamer parca cu Gerald Butler:))

Ma uit acum la un serial la tv Almost Human si pe langa chestille eh invechite:)) unde politia foloseste roboti care arata uman, tabletele sunt subtiri ca o foaie de hartie, transparente si totul este wireless, acum cand primesc un sms il citesc in palma:))...fara telefon celular adica.

Vreau si eu un politist de sector care sa aiba ochii lui Dorian [:)] nu ca aia cu ochi de peste. Sunt interesante reclamele, nu mai stau lipite pe pereti ci umbla aiurea.

Televizoarele, ca ecrane pe care sa urmaresti diverse, nu vor disparea (ati vazut bendable TV de la Samsung?). Insa cred ca vor disparea posturile TV. Deja - pentru noi cel putin - si-au pierdut complet sensul.

La noi in familie se mai uita Carla la TV la desene si la Animal planet. Noi urmarim orice urmarim pe laptop/tableta etc.

Mie mi se pare prea mic ecranul la laptop/tableta si incomod de urmarit. Prtefer tolanita pe canapea si cu mainile/burta libere. Sau cum poti sa calci rufe si sa te uiti la un film pe tableta/laptop in acelasi timp?

Ecranele vor ramane. Vor fi alte tehologii, vor fi alt tip de transmisii .. Prin ecran nu inteleg doar ceva plat... poate filmele vor fi holografice si se vor 'impusca" aia in coltul camerei...

Nu cred ca o sa dispara televizorul, insa cred ca o sa schimbe mult. Uite, noi ne uitam la tv-uri alb-negru cand eram copii, acum copiii nostri se uita la 3D (chiar si acasa), la plasme, etc... Copiii lor clar vor avea altfel de tv, tehnologie mult mai avansata. Cred ca se investeste mai mult in research ptr. tehnologie, la nivel global, decat in orice alt fel de research.

Televizoarele, ca ecrane pe care sa urmaresti diverse, nu vor disparea (ati vazut bendable TV de la Samsung?). Insa cred ca vor disparea posturile TV. Deja - pentru noi cel putin - si-au pierdut complet sensul.

La noi in familie se mai uita Carla la TV la desene si la Animal planet. Noi urmarim orice urmarim pe laptop/tableta etc.

Wow, ce misto. Intre si eu acu' ca nestiutoru'. Cat de bendable e ecranu ala? Poti sa-l bagi intr-un sertar?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...