Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De cand esti pe Internet?

Recommended Posts

• Administrators

Prima oara am auzit de Internet in 1991 cand prin intermediul unur BBNeturi din Bucuresti am  reusit sa accesez niste site-uri care s-au incarcat in vreo 20 de minute.

In 1993 accesam Internetul de la facultate folosind Lynx (unul din primele browsere).

In 1996 stateam pe chat-ul ziarului de la Evenimentul Zilei si ne cunoasteam toti cu toti. Cred ca in total nu eram mai mult de 50.

In 1996 mi-am cunoscut actuala sotie pe Internet. Pentru aproape 3 ani minteam ca ne-am cunoscut pe un aeroport pentru ca ne era rusine sa spunem ca ne-am cunoscut in spatiul virtual.

Cand mi-am facut adresa de Hotmail (in 1997) mi-am ales ce nume mi-am dorit.

In 1999 am trecut de la Altavista la Google ca motor de cautare. Mi-a spus un coleg de servici ca este mai bun.

In 2000 s-a lansat prima versiune Desprecopii.com.

Majoritatea mamicilor tinere de pe acest site s-au nascut cu Internetul in casa :)

Voi cum va asezati pe acest timeline?

http://www.desprecopii.com/Images/SocialMedia.gif

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

In 1999 cand am primit la munca calculator si trei zile am stat cu nasul in el sa butonez:)). Pe urma cineva mi-a zis daca am fost pe internet.

Undeeeeee????

Pe internet.

Ce mai e si aia? Mi s-a parut ceva nemaipomenit ca te duci pe internet si afli lucruri din toata lumea.

Prima mea adresa de email a fost hotmail dar am facut-o mai tarziu in 2000. Si acum o am si o folosesc.

Si pe urma pe yahoo, si pe aia inca o folosesc.

In 96, eram cu o bursa in Franta si niste studenti in informatica m-au ajutat sa corespondez prin mail cu varu-meu, la universitatea din Tg Mures.

In 98, pentru ca in firma in care lucram in Bucuresti aveam acces la Internet, am reluat legatura cu unul din acei studenti francezi. Si de atunci am ramas impreuna :-)

Oooo, ce vremuri frumoase! The good old days!

'93 - primul download din exterior. Noaptea, ca era reteaua libera. ftp anonymous la un server din state, navigare in consola printre directoare pana la articolul dorit, apoi download la a n-a incercare, care oricum a durat o vesnicie. Document txt de cateva pagini.

'94 - Mosaic instalat pe un Sun Sparc. Entuziasm la maxim. Dau prima oara peste un site cu o poza. Poza s-a incarcat in cateva minute. De neuitat. Panoramica a Montrealului de pe malul opus al Saint Laurent-ului.

'94 - primul schimb de mailuri cu exteriorul;

'99 - imi creez un site pe un server local Apache;

'93 sau 94.  O cunostinta  din State pentru care traduceam frecvent si care avea tot timpul cu el ultimul laptop aparut pe piata m-a introdus  netului.  Cand venea in Romania avea cont cu aol parca si se conecta prin tel.  Imi aduc aminte cand a aparut si prima camera digitala (alb-negru) pentru ca el a achizitionat-o imediat si m-a lasat sa ma uit la ea si s-o folosesc. 

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...