Administrators redactor Publicat Ianuarie 17, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 17, 2014 Am gasit aceasta imagine pe net si mi-am zis: wow ... ce fericit trebuie sa fie un copilas cu o asemenea camera. Voi ce spuneti - e greu sa facut asa ceva pentu copil? De fapt, mai mult decat un design de camera, ideea in care cred este ca insasi creativitate parintilor poate contribui la ridicarea creativitatii copilului. Bravo acelor parinti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Bun , dar ar mai trebui niste funii agatate din copacul ala sau macar un leagan , coborarea pe geam pe topogan , o scorbura in "copac" ca loc pentru citit .Mai sunt.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Nu e pe gustul meu , prefer afara , afara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RalexHD Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Un copil cu o astfel de camera, cu siguranta are o curte plina de tot felul de minunatii;). Sincer? Mi-ar place sa le ofer copiilor mei o camera tematica,precum aceasta,dar din pacate lipsa spatiului isi spune cuvantul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copil72 Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Complimente pentru parinti!sau cine știe,poate a fost ideea copilului!!!!!Oricum arată foarte bine in comparație cu mobila si ideile de la IKEA. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.