oanap85 Publicat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 17, 2014 Buna,am auzit atatea lucruri bune si miraculoase despre cafeaua asta verde :)de exemplu ca slabesti foarte rapid si e si foarte buna pentru sanatate(colesterol,ficat etc) , e pe bune sau doar reclama?:DDaca ati consumat as vrea sa stiu ce pareri aveti , la ce pret este si de unde se poate comanda ,boabe nu pastile.(as vrea sa stiu si ce contraindicatii are ).multumesc :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 E doar reclama.Daca ar functiona "miraculos" am fi fost toti slabi deja Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 E doar reclama.Daca ar functiona "miraculos" am fi fost toti slabi deja Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime... [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Noi am plantat boabe de Kona coffee si asteptam sa incolteasca. Poate dura mai multe saptamini dar si cind o incolti, ce minunatie de flori si parfum vom avea! In rest, nu cred ca exista ceva miraculos. Iar pentru cei care nu pot consuma nimic cu cofeina numai buna nu ar fi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime... [:-)))] Ai grija ce-ti doresti... Asa ziceam si eu cu 48 kg la 174 cm... Da, stiu, prea slaba eram totusi, dar acum as mai vrea sa ma pling de slaba ce-s. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Ianuarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2014 Ai grija ce-ti doresti... Asa ziceam si eu cu 48 kg la 174 cm... Da, stiu, prea slaba eram totusi, dar acum as mai vrea sa ma pling de slaba ce-s. Ah, Simina, am bagat chestia cu colacelul asa, sa ma dau mare... dar de fapt strajuie in jurul taliei mele un colacel, in toata maretia lui... si imi vine sa [batcap] [batcap] [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Ianuarie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 Ah, Simina, am bagat chestia cu colacelul asa, sa ma dau mare... dar de fapt strajuie in jurul taliei mele un colacel, in toata maretia lui... si imi vine sa [batcap] [batcap] [batcap] Din pacate stiu ce spui, Nadia. [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Ianuarie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime... [:-)))] Ah, Simina, am bagat chestia cu colacelul asa, sa ma dau mare... dar de fapt strajuie in jurul taliei mele un colacel, in toata maretia lui... si imi vine sa [batcap] [batcap] [batcap] ai inteles de unde obsesia sau doar te lasi [batcap] de ea? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Ianuarie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime... [:-)))]Sa vezi cand aveam 48 de kg mancam paste cu paine,acum nu stiu pe unde sa mai scot camasa [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Ianuarie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2014 E o mare teapa.....nu exista nimic care sa te faca sa slabesti mai stiu eu cate zeci de kilograme in timp scurt.O slabire care sa dureze se face in timpb si dupa ce organismul memoreaza noua greutate.Altfel..... Nu exista minuni doar munca si hrana sanatoasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.