Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cafeaua verde

Recommended Posts

Buna,am auzit atatea lucruri bune si miraculoase despre cafeaua asta verde :)de exemplu ca slabesti foarte rapid si e si foarte buna pentru sanatate(colesterol,ficat etc) , e pe bune sau doar reclama?:D

Daca ati consumat as vrea sa stiu ce pareri aveti , la ce pret este si de unde se poate comanda ,boabe nu pastile.(as vrea sa stiu si ce contraindicatii are ).

multumesc :).

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

E doar reclama.

Daca ar functiona "miraculos" am fi fost toti slabi deja [:)]

Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime...  [:-)))]

Nah! De unde, frate, obsesia asta cu slabii? Take it from a skinny person: it's NOT fun! Zau ca nu e ok, eu am fost slaba o viata intreaga si ma innebuneste! Vreau si eu un pic de celulita (numai un pic, asa, numa' cat sa simt ca ma pot plange si eu in rand cu lumea), un colacel, o tzar' de grasime...  [:-)))]

Ai grija ce-ti doresti... Asa ziceam si eu cu 48 kg la 174 cm... Da, stiu, prea slaba eram totusi, dar acum as mai vrea sa ma pling de slaba ce-s. 

Ai grija ce-ti doresti... Asa ziceam si eu cu 48 kg la 174 cm... Da, stiu, prea slaba eram totusi, dar acum as mai vrea sa ma pling de slaba ce-s. 

Ah, Simina, am bagat chestia cu colacelul asa, sa ma dau mare... dar de fapt strajuie in jurul taliei mele un colacel, in toata maretia lui... si imi vine sa  [batcap]   [batcap]   [batcap]

Ah, Simina, am bagat chestia cu colacelul asa, sa ma dau mare... dar de fapt strajuie in jurul taliei mele un colacel, in toata maretia lui... si imi vine sa  [batcap]   [batcap]   [batcap]

[:-@] ai inteles de unde obsesia sau doar te lasi [batcap]  de ea?

Sa vezi cand aveam 48 de kg mancam paste cu paine,acum nu stiu pe unde sa mai scot camasa [fri]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...