Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Abdomen extraplat (63)

Recommended Posts

• Răspunsuri 977
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Oxy, pai chiar ca esti exagerata, abia ai nascut si arati f bine.
 A zis f bine Marina. Faptul ca faci sport acuma o sa fie f folositor pt cand mananca bb 2,3 mese de altceva pe zi si o sa mai poti reduce carbs.

iar alaptatul oricum consuma calorii, te sfatuiesc sa alaptezi cat te tin nervii de mult :))

Distribuie pe alte site-uri

I'm back from the store :))

Am schimbat tank top-ul cu alta culoare mai faina si mi-am mai luat un camisole  [batcap]

Frumuselul era la datorie, m-a ajutat cu "marfa", am flirtat la greeeeeeu si la sfarsit am facut schimb de digits [:D] (de data asta m-am dus cu textele la mine, nu m-a mai prins nepregatita :-)))

Good bye, McDreamy! Welcome McSteamy!  [:-)))]

Asa ca, Xio, or sa vina si pozele in viitor  [:p]  

De vreo o saptamina ma hotarisem ca am terminat cu McDreamy, cit e el de dreamy...am realizat ca nu-mi convine situatia si nu mai vreau sa astept nimic de la el si gata.   Moving on!  [pk]

Acu intru la sport. Cred ca Insanity scrie pe mine! 

Buna dimineata!

Oxy deacord cu fetele. Fa sport cat poti si lasa dieta, cat ai lapte. Sunt sigura ca in primavara facand km cu caruciorul si nefiind aproape de frigider o sa se duca toate motivele tale de nemultumire.

Aseara am salivat la Asylum. M-am uitat si atat. Mai stau sa imi treaca rusii+durerea de spate. Sper ca macar in we sa pot face ..orice dar sa fac.

Nu cred ca mai am rezistenta de Insanity. Allure la ce ora ai prestat?? dimineata sunt praf la rezistenta.

Ah, uitai..va multumesc de laudele la adresa piticei si a mea. [flo2]

M-am mai uitat si eu prin poze sa vad ce mai e nou si am vazut 2 bebelusi absolut bestiali!!! Ele, Oxy - sa va traiasca, sunt dulci, dulci! Mai ca-mi face pofta sa mai fac si eu unul (bat in lemn [batcap]).

Ele, arati ff bine, sa stii! 

Oxy, ai intr-adevar cate ceva de dat jos, dar nu e deloc asa grav cum ti se pare tie! Deocamdata ai grija doar la lapte. Maica-mea imi tot zicea ca laptele nu se face din mancare, ci din lichide consumate [:)] . Si asa a fost, eu am alaptat fetele pana la 6 luni exclusiv. Asa ca eu cred ca daca bagi 4 l de lichide/zi (apa, ceai, supa de legume) poti sa mananci mai putin, dar de calitate si vei reusi sa dai si jos.

Sabina, multumesc de intrebare, eu muncesc;)

Am avut un w/e tare incarcat cu de ale casei!  Printre altele am strans toate decoratiunile de Craciun (da, da, incl bradul), ceea ce mi-a luat f mult. Dar nu numai asta: spalat, teme cu copiii, gatit, rearanjat dulapuri, de toate. Sambata seara am vazut 'The Best Offer' si mi-a placut mult. Din pacate s-a facut f tarziu pana s-a terminat si n-am mai putut adormi pana la 4! Ah, ce ma enerveaza chestia asta. Daca ma culc prea tarziu (la 1, de ex) , nu mai pot adormi imediat… Duminica dimineata eram ca de pe alta lume [alcool] .

Sambata am facut o prajitura cu mere: oua, ulei de cocos, faina de orez, xylitol, mere muuuulte si scortisoara. A iesit tare buna. Am mai mesterit orez cu ananas si creveti (putintei), apoi ieri crema de rosii coapte postat de Allure [flo2] . Bestiala, intr-adevar! Am facut si paine la masine de paine, apoi aseara la cina am facut bruschete! Moama, ce am mai mancat cu totii!

Una peste alta, aseara aveam o durere de spate de sa mor si eram obosita franta! Si azi e luni… Asta este!

Azi, dupa ce am expediat fetele la scoala am facut 10 Sun Salutations (yoga) - mi-a fost greu din cauza durerii de spate, apoi yoga faciala si apoi mi-am facut un suc de mere, portocale, ananas, morcovi, sfecla rosie, salata romana, apio in care am pus wheat grass, kelp powder si chia. Dar tot somn mi-e:( Cred ca sunt si asa lesinata ca tb sa-mi vina CM maine si eu am stari de astea inainte.

Editat de

Neata!

Allure, interesanta viata ai!

Acum nu ma intelegeti gresit, nu am de gand sa fac nimic sa imi puna in pericol productia de lapte. O sa mananc in continuare sanatos fara interzisele clare si vedem ce iese. Caro, si eu beau minim 4 litri de apa pe zi si stau bine la lapte, dar cred ca si asa am fost construita, o mica laptareasa [:-)))] [:-)))]

Caro, tu de unde te aprovizionezi cu ulei de cocos, xylitol si toate astea?

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...