Administrators redactor Publicat Ianuarie 24, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 24, 2014 Va mai aduceti aminte acea euforie pe care o simti cand te indragostesti? Cand simti ca nu mai poti trai fara acea fiinta iubita? Ca ai aripi? Ca plutesti ... cum va amintiti de acele momente? ... [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Ianuarie 24, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2014 Nu mi le amintesc pentru ca nu am simtit asa ceva niciodata.Imi iubesc sotul dar nu am avut fluturasi nici o secunda....nici macar la prima iubire.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Ianuarie 24, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2014 Eu nu stiu sa fi simtit fluturasi in stomac, dar mi-a dat senzatia de siguranta si liniste din prima clipa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greieras Postat Ianuarie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2014 Eu imi aduc aminte, din adolescenta. Timp pierdut si energie consumata aiurea, nu mai spun ce durere de inima. Intre timp am crescut si am invatat sa iubesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maja123 Postat Ianuarie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Eu inca mai simt fluturasii in diverse moemente , de exemplu cand face un efort ca sa ma scuteasca sau sa ma protejeze pe mine , sau cand se uita in ochii mei , are niste ochi extraordinari sau cand imi spune tronc in timpull unui film la cinema ca ma iubeste sau cand insista sa faca el ceva doar ca eu sa ma pot relaxa sau cand se trezeste dimineatza Suntem impreuna de 10 ani si parca nu ne e de ajuns timpul pe care il petrecem impreuna , parca ar fi altfel daca ziua ar avea 52 de ore si sa stam in alea 52 de ore non-stop zi de zi , ani de ani amandoi , numai noi 2 in tot universul Editat de Ianuarie 29, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2014 Va mai aduceti aminte acea euforie pe care o simti cand te indragostesti? Cand simti ca nu mai poti trai fara acea fiinta iubita? Ca ai aripi? Ca plutesti ... http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/attachicon.gifa-te-indragosti.gif cum va amintiti de acele momente? ... [flo2] Daaaa. Nici chef sa mananc nu mai aveam; ma gandeam numai si numai la el. Frumoase amintiri. [fum] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Ianuarie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Si eu inca ma simt indragostita, dupa 12 ani. Poate si datorita faptului ca nu stam mereu impreuna, si o revedere ori un sarut imi pot da fluturasi Editat de Ianuarie 29, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Ianuarie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2014 Si eu am simtit fluturasi si inca ii mai simt (tot de 12 ani impreuna, cu o copila de 11 ani). Al meu sot ma ia in brate in somn si-mi spune cat de mult ma iubeste, cat de minunata sunt Se mai intampla ca prin prisma jobului sa fie plecat 1-2 zile pe saptamana sau chiar toata saptamana, iar cand se intoarce sa simt din nou fluturasii. Prima oara m-am indragostit la 15 ani, de fostul meu sot. Cand il vedeam aveam numai fluturasi [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 11, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2014 Eu inca mai simt fluturasii in diverse moemente , de exemplu cand face un efort ca sa ma scuteasca sau sa ma protejeze pe mine , sau cand se uita in ochii mei , are niste ochi extraordinari sau cand imi spune tronc in timpull unui film la cinema ca ma iubeste sau cand insista sa faca el ceva doar ca eu sa ma pot relaxa sau cand se trezeste dimineatza Suntem impreuna de 10 ani si parca nu ne e de ajuns timpul pe care il petrecem impreuna , parca ar fi altfel daca ziua ar avea 52 de ore si sa stam in alea 52 de ore non-stop zi de zi , ani de ani amandoi , numai noi 2 in tot universulce mesaj frumos, intr-adevar e minunat sa simti dragoste in ochii celui cu care iti imparti viata. Cred de fapt, ca dragostea adevarata creste cu anii. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Septembrie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2014 cred ca acei fluturasi nu se termina niciodata atunci cand iubesti cu adevarat si din toata inima iar in momentele intense ii simti indiferent de anii petrecuti alaturi de persoana iubita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.