Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lyoness, o teapa?

Recommended Posts

Am fost contactata de o cunostinta, care foarte misterioasa, imi vroia binele, vraoia sa ma inbogateasca!

mai de gura ei, mai ca sa scap, am fost la adunarea de prezentare a cea ce nu am mai vazut, zic ei, care functioneaza in circuit inchis iar eu sunt o norocoasa ca am fost invitata sa particip.......

ok

era o poveste legata de bani, primeste procent din cumparaturi inapoi, de la magazinele lor partenere si mai primesti niste procente pe sistem piramidal si daca mai dai avans 2000 de dolari poti sa achizitionezi ceva fara altceva si daca faci echipa , faci milioane de dolari si daca esti de ai lor ai 20% discount la viitorii furnizori de gaze, lumina si altele

In sfarsit, eu am refuzat, ei au insistat, eu am refuzat asemenea ocazie si acum nu reusesc sa mai scap de ei si de binefacerile oferite

Cam asa stand lucrurile, rog sa va dati si voi, cei din lumea larga cu parerea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu refuz din start asa ceva.

Ai putea sa le spui ca esti intr-o perioada mai delicata cu banii si nu te poti lipsi acum de cei 2000 de dolari cat sa le intri lor in gratii, asta ca sa fii delicata, dar nu vei rezolva mare lucru, o sa iti stea ca un ghimpe in coaste in continuare, asa ca daca planul A, delicat, nu functioneaza, treci la planul B, sec si semiagresiv: nu vreau, nu ma intereseaza, nu ma mai deranjati sau discutam altfel in compania forurilor competente.

O sa scapi de ei, trebuie doar sa nu te lasi induiosata (pe banii tai). Este numai o alta escrocherie.

Stiu pe cineva,care a fost chemat la ei, incercau sa "racoleze". Ce imi aduc aminte ca-mi povestea de sistemul lor de caramizi pe care trebuia sa le castigi prin cumpararea de o anumita suma de la magazinele lor partenere sau puteai s-o cumperi ca atare. Ce m-a "socat"si din acest motiv mi-a ramas in memorie istorioara(este de cativa ani) ca daca cineva era mai rapid iti putea luat caramida respectiva.:-)

Sunt foarte multe firme,care merg pe sistemul asta piramidal, incepand cu cosmeticele si terminand cu farmaceuticele.

Sincer,eu una nu am vazut pe nimeni sa se imbogateasca sau sa avanseze prea mult. Acum,depinde foarte mult de om,nu toata lumea este credula. Ce este sigur, ca romanul are potential si prinde la astfel de lucruri. Cum bine ne aducem aminte de Caritas...

Am alergie la adunari in care se prezinta sisteme din astea piramidale. Amway, Herbalife, Lyoness. Nu stiu daca au mai multe in comun aceste "biznisuri" in afara de "spalarea de creier".

Am sentimentul acela de "campanie electorala" in care oameni "imbrobodesc" alti oameni. :(

Personal, apreciez onestitatea, adevarul. Chiar daca in realitate ..pot fi mai dure!

De la inceputul anului am primit aprx 10 telefoane  de la oameni care imi propun diverse planuri financiare, prin care sa investesc pe nu stiu ce Bursa.. ca sa ma imbogatesc.

Am inceput sa ii recunosc dupa primele doua cuvinte... e un zgomot de fond specific, un zumzait. Imi imaginez ca stau toti intr-o incapere mica si cu telefoanele astea "salvatoare" se ocupa continuu. Nefericitii ..prin prisma felului in care le ofer eu feedback, imi e si mila de ei.

Le spun din start ca nu ma intereseaza. Am observat ca nu functioneaza decat varianta 2 ...explicata mai sus de CarmenCat.

Nici nu am ascultat vreodata povestea lor pana la capat, nu am incredere in imbogatire peste noapte.

E cineva prin zona cu experienta completa si de succes in astfel de business?

Editat de

Da, am citit si eu netul, si Oradea, am argumentat cu Caritas, au raspuns la orice si aburesc ca afara functioneaza, pai afara nu sunt creduli? Si poate au mai multi bani decat noi....

Era doar curioasa daca cunoasteti sistemul si am deschis subiectul ca si semnal de avertizare.

Eu sunt mai proasta, asa, muncesc pentru bani!

Marius, in loc s-o trimiti pe linasobolina in gura lupului:

mai bine puneai un link util chiar din Oradea ( [:p] ):

Lyoness, la Tribunalul Bihor

Na ca sa vezi nici nu stiam ca are sediul in Oradea. Am luat de oe net un site care cred ca le apartine.

Insa citind articolul de mai sus nu am intels care este motivul actionarii in instanta ci doar ca au solicitat indisponibilizarea conturilor bancare. 

Personal nu stiu prea multe despre Lyoness in afara de ideea conform careia aplica un principiu intalnit numit cash back. Asta nu are legatura cu ceva piramidal ci e o chestiune de negocieri de pret cu retailerii in favoarea membrilor Lyoness.

Ceva de genul exemplu: daca iti aduc clienti imi dai discount de 10% din ceea ce cumpara de la tine iar eu la platesc lor 5% diin discountul ce mi l-ai dat. Deci tu ai vanzari mai mari, eu am reducere 5% iar clientul final 5% Asta inseamna cash back si atata stiu despre Lyoness.

Nu cunosc cu cate magazine au incheiat un astfel de acord de cash back si care ar fi acelea dar presupun ca se poate afla.

Este un articol imi confirma ceea ce am scris si eu si este chiar mai explicit insa constat o greseala din start.

Acolo se discuta de banii mei ceea ce induce sentimentul ca eu am bagat ceva bani. Fals. Pentru ca "banii mei" reprezinta partea din suma negociata efectiv de Lyoness cu vanzatorul. Eu defapt in final platesc mai putin in toata aceasta discutie pentru un produs cumparat.

Pe romaneste daca ma duc la magazin vreau sa iau un fotoliu. Costa 100 de lei. Cu sau fara Lyoness atatia bani pun jos la caserie. 100 de lei. Insa pt membrii lyoness la caserie desi vor plati tot 100 de lei nimic in plus nimic in minus - magazinul va inregistra ca eu Popescu am platit 100 de lei dar sunt membru Lyoness deci magazinul va face o reducere de 10%. Acesti 10% nu mi da mie acum si firmei care a negociat cu magazinul pentru mine, urmand ca firma sa-mi dea mie o parte din banii negociati conform politicii lyoness de returnare. 

Deci sa ne intelegem eu nu platesc nimic in plus fie ca sunt sau nu membru ci cel mult voi primi bani inapoi care bani au fost negociati de Lyoness cu vanzatorul. Acuma daca vreau sau nu sa primesc (daca primesc) ceva bani inapoi si camd deja depinde de fiecare.

Dar nu este caritas sau ceva similar pentru ca din start acolo se cereau bani.

Asta am inteles eu cel putin.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...