Alizee Publicat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2014 De 3 zile, yahoo nu ma lasa sa intru in casuta postala. Scrie mesajul asta : We're experiencing some technical difficulties...We’re sorry, but Yahoo Mail can't load due to a temporary error. You can try back again shortly, or visit our help pages for ways to troubleshoot the issue. Ce sa fac ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Am doua conturi pe yahoo mail si le-am accesat zilele astea. La mine e ok. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Cred ca poti doar sa astepti sa-si revina. E de la ei Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 De pe alt computer se intampla la fel? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Am doua conturi pe yahoo mail si le-am accesat zilele astea. La mine e ok. Esti norocoasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Cred ca poti doar sa astepti sa-si revina. E de la ei Au mai fost defectiuni, dar nu au durat niciodata atat de mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 De pe alt computer se intampla la fel? Nu am alt computer. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jullia Postat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Sterge history, cookies si alte temporary internet files. Da un disk cleanup. Eventual intra si de pe alt browser, sa vezi cum e. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 Sterge history, cookies si alte temporary internet files. Da un disk cleanup. Eventual intra si de pe alt browser, sa vezi cum e. Am facut asta, dar fara rezultatul asteptat. Multumesc tuturor pt sfaturi. [flo2] Pana la urma, m-am delogat de pe yahoo, m-am logat din nou si mi-am putut citi mesajele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Ianuarie 25, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) la mine merge....nu am avut probleme. e bine dupa ce faci cleaning sa dai restart.ai contactat pe cei de la technical support? eu asa am facut si mi-au rezolvat imediat preblema.(I-am accesat de pe alt email.) bine ca merge pana la urma. Editat de Ianuarie 25, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.