Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca nu ai  buton pt clatire ( din care sa alegi tu cate clatiri va face masina la acel ciclu de spalare) uita- te in cartea  ei  sa vezi in functie   de programe ,  cate clatiri sunt.Exemplu - la mine rufele inchise la culoare  se clatesc  de 3 ori dar daca doresc pot  micsora  sau mari acest numar de clatiri.  Totusi ,  cred   ca micsorarea numarului de clatiri va afecta rezultatul spalarii. O varianta mai buna  ar fi sa pui balsamul mai la sfarsitul ciclului de spalare.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

paty, ti-am raspuns la intrebari panica, unde ai postat prima data :-).

mai toate masinile de spalat clatesc rufele de 2-3 ori (ma refer la programele cel mai des folosite, spalare rapida, spalare la 60 grade, la 90 grade - albituri)

pe scurt, lasa masina sa clateasca rufele de 2 ori, iar balsamul pune-l la a 3-a clatire.

nu este nici-o problema sa deschizi sertarul in timp ce masina functioneaza, sa torni balsamul in caseta lui.

sau alegi ca programul de spalare sa functioneze "fara clatire", apoi folosesti un program separat de clatire si stoarcere.

sa stii ca nu e suficienta o singura clatire, ramane detergentul in si pe tesaturi, poti sa faci alergie/iritatie.

Am avut si io un Whirlpool mai vechiut care spre sfarsitul vietii lua balsamul din prima, odata cu detergentul. Am rezolvat schimband masina de spalat [:)] N-as avea nervi sa pandesc momentul optim pt adaugarea balsamului, am incercat si erau dati cand nu mi-l mai lua deloc ca pierdeam ultima clatire...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...