paty2014 Publicat Ianuarie 26, 2014 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 26, 2014 Am o masina de spalat arctic cb 1200 si la mine imi clateste rufele de 3 ori..si nu miros deloc a balsam ca il ia din prima clatire,aveti idee ce as putea face sa nu mai clateasca de atatea ori si sa miroasa frumos? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Ianuarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Daca nu ai buton pt clatire ( din care sa alegi tu cate clatiri va face masina la acel ciclu de spalare) uita- te in cartea ei sa vezi in functie de programe , cate clatiri sunt.Exemplu - la mine rufele inchise la culoare se clatesc de 3 ori dar daca doresc pot micsora sau mari acest numar de clatiri. Totusi , cred ca micsorarea numarului de clatiri va afecta rezultatul spalarii. O varianta mai buna ar fi sa pui balsamul mai la sfarsitul ciclului de spalare. Editat de Ianuarie 27, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2014 paty, ti-am raspuns la intrebari panica, unde ai postat prima data :-).mai toate masinile de spalat clatesc rufele de 2-3 ori (ma refer la programele cel mai des folosite, spalare rapida, spalare la 60 grade, la 90 grade - albituri)pe scurt, lasa masina sa clateasca rufele de 2 ori, iar balsamul pune-l la a 3-a clatire.nu este nici-o problema sa deschizi sertarul in timp ce masina functioneaza, sa torni balsamul in caseta lui. sau alegi ca programul de spalare sa functioneze "fara clatire", apoi folosesti un program separat de clatire si stoarcere.sa stii ca nu e suficienta o singura clatire, ramane detergentul in si pe tesaturi, poti sa faci alergie/iritatie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2014 Daca il ia la prima clatire, e posibil sa nu pui tu in compartimentul in care trebuie. Cred ca pui in compartimentul pt clor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Postat Ianuarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2014 Am avut si io un Whirlpool mai vechiut care spre sfarsitul vietii lua balsamul din prima, odata cu detergentul. Am rezolvat schimband masina de spalat N-as avea nervi sa pandesc momentul optim pt adaugarea balsamului, am incercat si erau dati cand nu mi-l mai lua deloc ca pierdeam ultima clatire... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Ianuarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Eu nu folosesc balsam deloc si iaca am scapat de o grija! Evit o cheltuiala inutila in plus, nu poluez atat de mult mediul si hainele curate imi plac un pic scortoase, sa le simt curate. Editat de Ianuarie 28, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Ianuarie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2014 Nici eu nu folosesc balsam de rufe, mi se pare o chimicala in plus, care nu m se pare utila in vreun fel.Se spala bine cu detergent, dupa ce se usuca si la aer, se simte mirosul ala de curat... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2014 ca in multe alte localitati, in ploiesti apa este destul de dura. asa ca, daca nu as folosi balsam de rufe, acestea ar fi scortoase, mai sifonate, aspre. folosesc balsam mai mult de nevoie, sa-mi usureze apoi calcatul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Ianuarie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2014 Corina, poti folosi un pahar de otet in loc de balsam. Are acelasi efect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Ianuarie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2014 stiam ca otetul este dusmanul calcarului din apa, dar nu ramane mirosul in rufe ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.