Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum alegi un centru de FIV

Recommended Posts

• Administrators

dragi aspirante,

Pentru ca sunteti atat de multe, si aveti atat de multe experiente utile pentru alte aspirante, va rugam sa ne scrieti la acest topic :

Parerile si experientele voastre sunt foarte utile altora, de aceea, va rugam sa ne raspundeti la aceasta intrebare:

Care au fost criteriile care v-au facut sa alegeti un anume centru pentru efectuarea FIVului?

Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 2 weeks later...

Cand m-am apucat eu de vitro, acum peste 10 ani nu erau atatea clinici si nici asa multe informatii pe net asa ca am fost "victima" celor de la Giulesti ani buni.

Deja discutam cu sotul cand e momentul in care opresti tratamentele si am decis ca la 40 de ani spunem stop.

Ei, si fac eu 40 de ani, inainte facusem o hiperstimulare urata, care s-a lasat cu spitalizare si juma de an in care n-am fost om si ii zic sotului, ei bine gata!

Sotul meu zice, hai ca ai zis pana la 40 de ani, inca ai 40 de ani.... sa mai incercam o data.

Si atunci febril am cautat pe net si am facu to lista scurta cu 3 doctori/clinici, era acum vre-o 4-5 ani si lista era asa:

1. Grecii de la Biogenesis

2. Albu de la Medlife

3. Dr. Dracea

In timp ce urmaream ce se scrie despre ei, grecii au dat-o in bara cu o pacienta cu hiperstimulare careia i-au crescut doza de stimulare!!! Asa ca am ajuns la nr. 2.

De cand l-am cunoscut pe dr Albu pt noi totul a mers bine, cumva lucrurile se aranjau...

Adica eram pacienta de 40 de ani, cu pierderi de sarcina, cu f multe tratamente la activ. Dr ne-a spus clar de mai multe ori ca avem sansa de 5% sa avem un copil.

N-am facut hiperstimulare, am ramas insarcinata, a fost o sarcina f investigata dar usoara si am nascut la termen, cu dr. Albu cum altfel? un baietel de 4,400 gr.

Asa ca va doresc sa va gasiti doctorul potrivit, doar sa faceti asta mai repede decat mine!

• 5 months later...

Dragelor, este atat de greu sa alegi un centru FIV. Credeam ca sunt singura care crede asta.  [:)]

Noroc ca acum avem suficiente informatii si recomandari. 

Eu am cautat-o pe doctorita Predoi Deliana (o prietena a facut 2 copilasi cu ajutorul dansei). Am ales intai medicul, apoi am cautat dotarile centrului. Este la spitalul Wellborn si am facut alegerea asta. Ma simt in siguranta sa stiu ca sunt tratata intr-un spital dedicat infertilitatii, sa stiu ca in orice moment ma pot ajuta si interveni, sa stiu ca este mereu un medic acolo, sa stiu ca imi pot face mereu injectiile pt tratament. Inca nu am ajuns la FIV sau inseminare, sunt in investigatii, dar va recomand cu incredere. 

[flo2]  [bib]

• Administrators

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...