szivarvany Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Buna dimineata.Meniul meu: apa cu lamaie, o briosa cu spanac/ciuperciacum beau cafea cu lapte 0am la mine 4 pogacele cu tarate3 frigarui pt la pranz si cheesecake contra stresului [:-)))] Claudia, a impleti adica a tricota ?Eu imi mai omor nervii asa, dar mai mult decat vestute, caciuli, n am facut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Neata!Meniul de ieri:-cafea cu cofeinaMD: 2 portocale, ceai de fructeG: ness fara cofeinaP: pui la rotisor (destul de tarziu)G: ness fara cofeinaC: nu mi-a mai trebuit, ca am mancat tarziu de pranz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Noi suntem la munte si e mai greu cu scrisul de pe tableta. Mi-a uitat sotul meu drag taratele de ovaz acasa, asa ca am cumparat malai ca la mega nu sunt tarate. Eu o sa ma uit la ei si o sa mananc altceva.Claudia se fac 2 ani de cand am facut pentru fi mea un guler tricotat gen fular prins cu nasturisi nu nu ma invrednicesc sa I fac butoni si sa l inchei. O sa I ramana mic :))) dar e drept ca si pe mine ma relaxeaza doar ca sunt anti talent total... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Claudia nuuu, nu prea stiu ... tot vreau sa invat si nu-s in stare sa ma apuc .... si cu croseta mi-ar placea ... am vazut niste bluze facute cu croseta de plangeam langa ele de drag .... dar cum sunt cu doua maini stangi nu prea-mi fac sperante ca voi fi in stare vreodaa in viatza asta sa crosetez, tricotez, impletesc cum ii spui tu Sz cum esti ??? tonusul vad ca e bun :-) Carmen cred ca si tu esti mega ultra busy nu ??? Caress cum esti ???? heloooooo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 sunt ok, prea ok, acum am o saptamana nasoala cu toti sefii, dar trece. de asta mi am adus mai multa mancare [:I] macar sa pacatuiesc cu ce am voie, la nevoie [ph34r] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Sz super ... ma bucur .... corect [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] Androix distractie faina unde esti pe munte ???? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Nu stiu de ce sunt asa intoarse ca la mine in tableta nu erau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia_a Postat Februarie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 (editat) Androix, vacanta frumoasa! [flo2] Sz, Andanii, Androix sper sa reusesc sa ma tin macar de un bolero sa ii fac ... vreau ceva de genul: http://www.garnstudio.com/drops/mag/118/20/20-2.jpg Editat de Februarie 4, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2014 Claudia foarte frumos ... si mie imi plac bluzitele tricotate foarte mult ... asta nu pare greu de facut [soricel] ... iti spune o necunoscatoare , dar nefiind model, opturi , chestii complicate deduc faptul ca trebuie sa fie simplu de facut nu ??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts