Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

MONTIGNAC (200) ... STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Multumesc! Am decis sa o iau incet, cu chestii care nu necesita mult timp de pregatire fiindca nu dispun inca de el, urmand ca pas cu pas sa ma afund in retete mai putin plictisitoare. 

Am gasit aici http://alinaretetedietetice.blogspot.ro multe retete interesante, voi ati facut de pe acest blog? Sper ca nu se va considera reclama sau ceva,,,chiar nu e.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 496
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Brandusika, nu sunt in UE, sunt in EEA si fac ce vrea muschiuletul lor. Nici nu cred ca vor fi vreodata UE ca nu vor ei.

 

Eu am mancat la pranz ciocanele de pui cu salata de brocoli si cateva ciuperci la cuptor.

 

Iar pe seara am avut o ciuperca mare taiata si pusa intr-un bol de sticla unde a fost sos de usturoi cu smantana. Am pus ce mai aveam niste mamaliga din ovaz peste si a iesit super buna combinatia [pk] . Putin dar bun. Si daca tot a fost doar o urma de usturoi vad ca nu ma doare stomacul, ca altfel am probleme, creste aciditatea.

 

Floaredemac, eu zic ca e bun meniul tau si doar de alune nu-s sigura. Bine ca-s dimineata planificate. Pe mine testat alunele seara ma ingrasa. Asa am pus eu cateva kilograme cand lucram seara la servici si asa bine se rontaie alunele in fata ecranului de pc, valeuuu. Imi plac recunosc dar mi-e cam teama de ele.

 

cris445, bine ai venit si spor la ce ti-ai propus!

 

Puisor, uite cam asa aparat am eu http://royaldesign.no/viewitem.aspx?ID=81409

Aluatul meu insa s-a ingrosat bine de tot is banuiesc eu taratele mele diferite. V-am mai scris eu ca-s alta densitate. Am pus putin ulei la cateva ca sa le pot coace ca pe masura ce trecea timpul se umfla tarata si mai tare [fri]

 

Carmen, felicitarile mele. Te tii de treaba. Vad ca in we nu comiti abateri si iaca ce frumos te duci spre tinta.

 

Eu am fost azi la patinoar dar am fost singura cu ele asa ca n-am putu sa fac si eu ture cu patinele ci doar sa stau dupa fundul lor. Si pe seara la o plimbare prin cartier. Am plecat pe ploaie ca nu mai rezistau in casa si ne-am intors pe vreme buna.

 

Am vazut la o prietena, pesmeti cu 27%. Sunt de 3 ori mai scumpi decat Wassa cu 24% dar cum pretul nu-i exorbitanta vreau si eu sa incerc.

Eu fac odata pe saptamana paine de casa si nu ma ating de ea decat foarte rar (de dimineata am mancat un colt ca am pus faina din aceea doar din bob de grau spart si vroiam sa vad daca se simte in produsul finit sau s-a inmuiat la dospit). Chit ca pun faina neagra, faina integrala, seminte. Tot nu e precum pesmetii cu procent de fibre cuantificat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, Otiliav !

M-am gandit sa pun dimineata alunele, sa mai rod intre mic dejun si pranz la serviciu sa ma tina, de la 2-3 am pauza de masa cand iau copiii de la gradi si mananc si eu, apoi pana la 6-7 rezist cu o portocala, un mar, ceva.

In mod normal nu mananc pranzul, mananc doar seara ca disperata cand ajunge si sotul. Deh, obiceiuri proaste...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Parca SZ întreba de clătite. Ale mele ies perfecte așa: ou sau albușul de ou, 3 linguri tarate, 6 linguri făina integrala, apa cât cuprinde. Prăjite la foc puternic, tigaia unsa cu 1 Picătura de ulei.

 

Eu folosesc fructoza sau sirop de agave la dulciuri.

 

Meniul de azi

Șuncă, crema de brânza

Pizza monti

Pandispan monti cu zmeura.

Eu ma plangeam de clatite. Vad ca la tine compozitia are mai multa faina integrala si poate de aia ies. Eu am vrut sa pastrez faina Monti care are 3 lg integrala la 5 tarate. Eu cred ca de la prea multe tarate nu mi-au iesit.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Adaugă...