Otiliav Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Neata! dulcetica tu sper ca glumesti. Cum sa fii trista ca ai 57 de kg? Ioi, ce figura esti...marietutza, recuperare usoara matusii si voua multa putere sa aveti grija si de voi si de ea.Daria, apetisante frigaruile tale! Cred ca fac si eu o incercare desi am plita electrica.Buflea, la zapada esti? Ai preluat tu lopata de la caress? La noi s-a facut frumos si cred ca trebuie sa mergem mai spre munte cu fetele la zapada ca acusica vine si vacanta aici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 5, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Marietuza sunt cu gandul si sufletul la tine draga mea ... fii puternica ... o sa fie totul bine , am incredere Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Myhaella Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Buna, Sz, ce reteta ai pentru pogacele?Ai zice ca a dat marea glaciatiune cu ceata asta! In ultimile zile am servit un md bogat cu iaurt 0,1%, mix seminţe omega 3, nuci caju, dulceaţa fără zahăr, cioco neagră, delicios dar... nu ajuta la slăbit. Deşi in restul zilei nu prea am mâncat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Buna!Fetelor ,eu am 57 kg din decembrie si n-aveti idee ce bine mi-ar face psihic ,sa vad un 56 kg ,la cintar.Pt cine nu stie: am 1,58 m,ca daca aveam 1.75m alta era discutia.Intre timp m-am intors de la restaurant si desi am mincat conform ,cantitatea mi se pare cam mare.AziMD-omleta cu cirnatiG-2 mereP-ciorba fasole cu ceapa ,varza calita cu piept de puiG-pomeloC-as vrea s-o sar ca ma mustra constiinta ,daca s-o putea(de regula nu merge)Pup! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Salutare si de la mine ... o zi oribila, astept sa treacaMyha, eu le spun pogacele la saratelele Monti, ca eu le am dat o forma urata Azi am mancat mai multe ... sa le iau pe rand500 ml apa plata cu lamaie3 muffins cu spanac/ciuperci3 guri cafea2 patratele de cioco 85%2 mere miciacum mananc pranzul: 3 frigaruisi mai am o portocala pana disearae mai mult decat de obicei, dar azi chiar nu rezist fara mancare [fri] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 5, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 (editat) Dulcetica si eu tot 1.58 am ... tocmai m-au masurat baietii sambata si n-am mai crescut [ups] offf si stiu psihic ce bine face sa scazi... cum stiu si cat sunt de terminata din cauza faptului ca m-am ingrasat in ultimul an destul de mult ... la inaltimea mea e dezastru [batcap] ... daca ajung la 60 sau la 59.9 o sa fiu in ceruri cu psihicul [:-)))] [:-)))] [:-)))] Editat de Februarie 5, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Eu cand ajung la 75 de kg fac chef mare [soricel] Pana atunci ma multumesc cu targhetul meu de 85 [biz] Am 174 cm dar la kile ... oioioiii ... Monti scrie pe mine tot anul 2014, F1 [fri] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 Pfuuuu, asta e clubul meu. Si eu tot 1.58 .... Cu ingaduinta si tragand de mine spuneam in tinerete ca am 1.60, dar realitatea este ca nu am atins-o niciodata. La nunta, acum o carutza de ani, avea, 48 si mi se parea ca sunt grasaaaaaa ...Inainte de primul copil, aveam 54, inainte de al doilea aveam 59 ...copiii nu am mai produs dar kg da. Normal, am produs si eu ce mi-a fost mai usor ... Ca si voi, daca as vedea un 60 kg as fi in orgasme succesive. Dar cred ca orgasmele nu mai sunt recomandate la varsta mea si de aia nu reusesc sa le ating ...cineva are grija de mine. De fapt incerc sa dau vina pe altcineva ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Februarie 5, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 (editat) Buflea ha ha ... si tu ai 1.58 ... waw cate suntem de inaltimea asta ... eu in tinerete aveam 1.63, asa-s scrisa si-n acte ... dar cu vremea am descrescut Tu cate kg ai acuma ???? Eu am ajuns cel mai jos anul trecut la 62 si in loc sa scad sa-mi ating telul de 59.9 m-am relaxat si am inceput sa urc, sa urc, sa urc pana am ajuns la 72 [batcap] [batcap] [batcap] [batcap] Sz o sa ajungi cu siguranta la 75 daca iti doresti [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] offff oare nu putem sa-ti spunem altfel ??? mi-e asa greu numele tau [:-)))] ... scrie si tu in paranteza un nick mai usor pleaseeeeee Editat de Februarie 5, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2014 (editat) Eu in tinereti o tineam pe 55 si nu aratam scheletica deloc, din cauza musculaturii.Apoi cand am slabit prima data cele 35 de kg prin 2006 am ajuns la 65 si in loc sa raman acolo, am luat o in sus tot mai sus [:-)))] Editat de Februarie 5, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts