Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bine v-am gasit!

Recommended Posts

Bine v-am gasit!

Sa ma prezint: sunt tatal unui baietel de 5 ani (pe care-l cheama Andrei, ca pe jumatate dintre copiii din generatia lui, cealalta jumatate fiind David sau Stefan [:)] ).

De meserie sunt inginer constructor de drumuri, sunt ardelean "maritat" [:)] in Bucuresti.

Desi am lucrat timp de 20 de ani in meseria mea, in prezent am o Intreprindere Individuala  si ma ocup de realizarea si promovarea website-urilor (imi merge binisor, multumesc!).

Sper inca sa ma intorc la meseria mea, de la "sanii" [:)] careia am fost "smuls" din intamplare, dar un nou website propriu sau o noua comanda ma indeparteaza de asta.

Acum sa spun si de ce am venit. As vrea sa va spun ca sunt un tata in cautarea de informatii despre cum se face placinta cu branza sau colicile la bebelusi (de exemplu), dar la noi mami face asta, mami umbla pe forumuri dupa informatii legate de cresterea copilului si altele de felul asta ("mami e sefa!" o sa va spuna Andrei  [:)]  ).

Eu doar cautam informatii despre locurile de joaca din Bucuresti, am facut recent un site web care contine locurile de joaca din Bucuresti si Ilfov care organizeaza petreceri pentru copii si "bantui" pe site-urile care pot avea legatura cu asta, nu vreau sa scap un loc de joaca cu care nu am discutat.

Daca ma primiti si asa, promit sa fiu cuminte. [:)] Daca nu, o sa plec in varful picioarelor, atent sa nu deranjez prea mult. [:)]

Asta cu site-ul de petreceri nu am vrut sa fie un spam subtil, puteti sa o stergeti daca vreti. Voiam doar sa fiu sincer si sa va spun de ce am venit aici, nu-mi place sa "aburesc" lumea. [:)]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Exceptand reclama totul e OK. Ai uitat ceea  ce ar trebui sa fie primul pas: un prenume - macar virtual ca doar nu o sa te "strigam" dupa nickname.

Pe de alta parte la cei 5 ani ai lui Andrei sincer imi scapa interesul pe care il ai pentru colici. 

Cat despre placinta cu branza desigur ar trebui sa-ti recomand sa vezi ce gasesti in cartea de bucate electronica pe care o avem pe aceasta platfoma.

In rest nu trebuie sa fugi ca doar nu te alearga nimeni. [:)]

Pana atunci bine ai venit pe www.desprecopii.com ! [flo2]

Exceptand reclama totul e OK. Ai uitat ceea  ce ar trebui sa fie primul pas: un prenume - macar virtual ca doar nu o sa te "strigam" dupa nickname.

Pe de alta parte la cei 5 ani ai lui Andrei sincer imi scapa interesul pe care il ai pentru colici. 

Cat despre placinta cu branza desigur ar trebui sa-ti recomand sa vezi ce gasesti in cartea de bucate electronica pe care o avem pe aceasta platfoma.

In rest nu trebuie sa fugi ca doar nu te alearga nimeni. [:)]

Pana atunci bine ai venit pe www.desprecopii.com ! [flo2]

Multumesc. Puteti sa-mi spuneti Gelu. [:)]

Sunt batran si ramolit, de asta am uitat. Norocul meu ca si-a facut mila nevasta de mine si m-a luat [:)] , ca altfel ramaneam fecior la tata! [:)]

Daca vine vorba de cartea de bucate, exista in legislatia internationala o prevedere prin care imi este interzis sa gatesc, altfel iese genocid daca cineva mananca mancarea gatita de mine. [:)]

Referitor la website, imi cer scuze daca a sunat ca o reclama. Dar daca tot m-am "reclamat" [:)] , macar vi se pare util asa ceva (un loc unde sunt adunate locurile de joaca din Bucuresti si Ilfov care organizeaza petreceri pentru copii)? (va rog sa editati ceea ce nu e permis)

Probabil ca este util un astfel de site, in fond de multe ori viteza de a obtine o informatie utila conteaza.

In rest la partea cu bucataritul - nu am cum sa te ajut decat spunandu-ti incearca si vei reusi.Pe de alta parte nu putem fi buni la toate. Fiecare are partea lui "mai asa" si partea lui "mai asa si asa" ceea ce este firesc.

Si daca tot a venit vorba de unde spui ca esti de loc?

• Administrators

Gelu, daca este sa promovezi un anume site, putem face chiar o colaborare si sa mai pui din locurile de joaca si in Directorul nostru si sa scrie ceva: propus de "site-ul tau".

In acest fel noi obtinem si noi informatia iar tu o sa ai ceva backlinks. In plus poti sa-ti "vinzi" acest serviciu si la clientii tai (va pun la mine pe site si va creez si pagina gratis in Directorul Desprecopii). 

Ceea ce este insa important: sa ai si un aport la aceasta comunitate! Sa intri in discutii, sa aduci valoare informativa acestei comunitati. Adica sa nu fie SPAM si sa se vada foarte clar plusvaloarea creata de contributiile tale.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...