Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna mamici,ma chinuie un gand si anume ca vom suferi din nou din cauza lipsei lapticului.sunt insarcinata in34 de saptamani cu al doilea copilas iar prima data nu am avut lapte aproape deloc.am auzit de multe ceaiuri benefice si pastile,dar nu stiu daca le pot lua si pana nasc.voi ati luat ceva pentru lactatie pe timpul sarcinii?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

• Administrators

draga viitoare mamica,

Lipsa lactatiei este foarte rara - si de multe ori are la baza niste greseli pe care le face tanara mamica in primele zile de alaptare.

Te sfatuiesc sa citesti cu atentie:

cu multa rabdare si dorinta de a reusi, alaptarea poate fi o misiune indeplinita pentru fiecare mamica.

success.

[dc]

In primul rand nu pleca de la premisa ca nu o sa ai lapte. Important este sa fii relaxata si sa nu te streseze nimeni si nimic.

Acum,ca am rezolvat partea psihica,este musai sa ai grija si de hidratare.Minim 2l-2.5l pe zi. Iti mai recomand faimoasele ceaiuri de chimen si anason, care dupa nastere nu ar trebui sa lipseasca din casa.Sa-l ai chiar din spital.

In rest,mai ai nevoie de un bebe "ventuza" ,care sa suga si sa stimuleze lactatia.

Iti doresc nastere usoara si mult laptic pentru bebe!

Arrya era vorba dupa nastere, sa aiba in spital, pentru ca se sta minim 3 zile asta in cazul in care nu stiai, -nu ma refeream la cazurile exceptionale ,ce necesita internare inainte,dar se pare ca nu ai inteles. Se mai intampla, in perioada asta,te inteleg!;)))

Complexitatea alaptatului o s-o intelegi dupa ce nasti si cat de mult conteaza toti factorii.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...