Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vedeta TV

Recommended Posts

Ma uitam aseara la o emisiune pe Antena Stars . Era ceva despre unghii dar nu asta e important . Ii iau interviu Roxanei Ciuhulescu si pe ecran apare " PREZENTATOR TV "  . Stiam cine e ea .  Urmeaza inca vreo doua persoane dupa care apare Vica Blochina iar pe ecran apare " VEDETA TV " 

Ce titulatura e asta ? Ce a facut de e vedeta ? Nu puteau pune " fosta balerina "? Ea a fost balerina . 

post-116438-0-89319700-1391584078.jpg

post-116438-0-00812500-1391584090_thumb.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

pai vica este coprezentatoare intr-o emisiune gazduita de antena (2 sau 3, nu mai stiu exact);

deci, e vedeta pentru trustul lor :-)))

Daca e coprezentatoare nu puteau sa scrie simplu " asistenta tv " sau "coprezentatoare tv" dar nu vedeta . 

Daca ea este prezentata ca vedeta atunci marii nostri actori sau cantareti care reprezinta tara ce mai sunt . Ei chiar lasa ceva in urma si chiar au facut ceva reprezentativ in viata lor . 

Pai uite-asa, nu esti la curent cu faptul ca e plin de vedete la noi in tara...mai-mai...

Iti dau cateva exemple de vedete "de prim rang" (de unele nici nu stiu cu ce se ocupa, ce fac mai exact), insa e plin TV-ul de ele: Bianca Dragusanu (cap de lista) cu Victor Slav, Daniela Crudu, Vica lu Piti, Simona Senzual, Pastrama nu stiu cum - sotia lu nu stiu cine, Monica Gabor, Irinel, si tot asa.. [:-)))]. Plina lumea de alde-de-astia...

Oricum e suficient sa fii o asistenta TV a cuiva, sa zambesti frumos, sa dai din fund, si gata, te numeti vedeta! [pk]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...