Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

O metoda de a ramane insarcinata

Recommended Posts

Va rog sa ma credeti si sa incercati aceasta metoda. Nu va costa nimic. Aceasta metoda chiar daca nu merge la dumneavostra nu poate decat sa va intareasca sanatatea. Eu una nu am crezut cand mi-au spus mai multe cupluri despre ea si rau am facut. Daca as fi facut mai demult nu as mai fi stat 8 ani sa plang in fiecare luna ca nu raman insarcinata. Metoda este foarte simpla si anume trebuie sa mergeti sa faceti namol la vara. Trebuie sa mergeti ori 5 zile ori 7 zile la namol. Mergeti, intrati in apa aceea sarata apoi iesiti si va acoperiti cu namol din cap pana in picioare. Stati sa vi se usuce bine namolul, apoi va spalati si mai stati la soare pana va uscati bine. O sa vedeti cum va ramane sarea pe corp.Este o metoda simpla. Eu am fost la multi multi doctori si am facut si 2 inseminari si nimic. Toate prietenele care au urmat aceasta metoda mi-au spus ca negresit a doua luna ramai insarcinata. Am fost si eu pana la urma si a doua luna nu am ramas insarcinata si am plans din nou gandindu-ma ca numai la mine nu a mers. Peste o luna cand am facut testul eram insarcinata si am facut un BHCG testul de sange pentru sarcina si acesta mi-a aratat ca eram deja intr-o luna si jumate.Deci am avut menstruatie peste sarcina si intr-adevar am ramas insarcinata a doua luna dupa namol. Chiar daca ma credeti sau nu va rog din tot sufletul sa incercati ca eu stiut prea bine ce suferinta mare este cand nu poti sa ai un bebe. Imi cer scuze ca  nu am scris mai demult dar am avut o minune de care sa am grija. Acum am un baietel de 1 an si 8 luni. Aceasta metoda chiar daca nu merge la dumneavoastra nu poate decat sa va faca bine la sanatate, la racelile acumulate in timp, la multe dureri si altele. Va rog sa-mi scrieti daca metoda a avut succes.Stiu sigur ca asa va fi si veti fi si voi la fel de fericite ca mine. Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da cam asta e ideea, ca stiu cat de mult sufera cineva cand isi doreste sa aiba un copil si nu poate. Va spun sigur ca merge aceasta metoda. Si eu am fost foarte reticenta mai ales ca facusem si inseminari. Dar in ziua de azi cred ca racelile repetate netratate corespunzator la timp au un mare efect chiar daca nu ne dam seama.

Velvet 1000 x "like" !!! [flo2]

Laura multumim, orice metoda merita si trebuie sa fie impartasita [pk]

Ma gandesc acum tot mai mult daca nu cumva are de-a face de fapt cu tot mai mult discutata vitamina D ! [:D]

Namol = si mai multe ultraviolete atrase

Deja sunt multe studii care leaga deficitul de vitamina D de infertilitate atat la femei, cat si la barbati

Merita sa faceti un research si apoi sa faceti analiza "25-OH vitamina D"

P.S Si ma mai gandesc la povestile de succes de dupa concediile la mare, puse pe seama "relaxarii"

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...