Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Scutece copii Pampers suspecte in vama

Recommended Posts

Fac odata la 2 luni drumuri in Polonia, in interes personal. Ultima data (ianuarie) am fost oprita la vama si controlata, legandu-se de faptul ca am prea multe scutece in masina (aveam aprox. 12 cutii mari). Cu greu am reusit sa le trec in tara, insa ma gandesc ca in martie am iarasi drum, si poate patesc la fel.

Ce sa fac? N-as renunta la ele fiindca sunt la super pret (in medie 0,7 ron/scutec) dar nici nu vreau sa dau explicatii mereu.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

titlul subiectului induce in eroare, lasa impresia ca s-ar fi gasit scutece suspecte in vama :-)))...

cine stie, poate a fost un control mai amanuntit, in cutii se puteau ascunde diverse chestii ilegale (droguri, de ex.).

nu le poti comanda la fel de ieftin de pe net, sau sa urmaresti promotiile din supermarketuri (metro si carrefour au deseori promotii avantajoase)? sau sa incerci alta marca ? eu am folosit pufies si am fost multumita.

o alta varianta ar fi sa gasesti un agent de vanzari de la firma care le distribuie la noi, poate ti le vinde la pretul cu care se aprovizioneaza si magazinele, deci nu mai platesti adaosul comercial. stiu ce spun, am lucrat la o astfel de firma, asa ne puteam cumpara si noi, salariatii, produse la pret de depozit, agentul facea factura pe una dintre firmele din portofoliu, cu plata cash (ii dadeam banii pe loc sau la salariu).

decat sa tot dai explicatii la vama si sa pierzi timpul aiurea, mai bine gasesti alta varianta de aprovizionare.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...