Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Slabit rapid involuntar. Cum ma mentin?

Recommended Posts

Am amigdalita. Cea mai horror din viata mea, au fost 4 zile cu 39.5, 2 doar cu 38, sunt pe antibiotic, acu febra e doar odata pe zi seara, dar inca am dureri mari, usturimi, o infectie f pacatoasa.
Ma tratez si babeste si medicamentos, sunt cuminte :)
Din cauza ca nu pot sa mananc, am slabit aproape 4 kg de sambata pana azi.
De baut am baut, si apa, si ceai cu miere litri intregi. DE mancat...2 mese pe zi cate juma de farfurie.Intr-o zi de 3 ori.  N-am putut mai mult.
Deci un slabit involuntar nesanatos.

Stiu organismul recupereaza dupa boala, insa eu nu vreau asta. Am nevoie sa mai dau jos 6 kg ca sa fiu fit si 10 diva. Din punctul asta. Deci a lua inapoi cele aproape 4 ar fi o tragedie, ca ar fi deodata 10 de dat jos pt fit, 14 pt diva etc  :D
 Vreau sa folosesc kg pierdute ca baza pt a le da jos pe urmatoarele. Sa le iau inapoi ar fi extrem de demoralizator.

S-a confruntat cineva cu asa ceva si a rezolvat-o sanatos?

Sigur ca acuma ma concentrez pe vindecare, dar...de ce sa nu profit de slabit totusi :D, macar cu asta sa ma aleg de la nenorocita asta de boala.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

oricum eu sunt sportiva de la o vreme, am grija de muschi.
Insa din toamna pana acum am luat in greutate vreo 6 kg de la mancat emotional, dupa ce un an de zile slabisem incet si sigur. Cand m-am vazut cu aproape 4 din ele date jos, m-am bucurat, si ar fi pt mine ff deprimant sa le pun la loc :(

Eu m-am ingrasat din 2010 pana in 2012 17 kg din cauza unei alte boli care a necesitat cortizon inclusiv intravenos, si orice ingrasare imi produce niste traume destul de puternice pe fondul asta, asociez kilele in plus cu boala :((
Si as vrea sa evit treaba asta.
Mi se pare mai ieftin neingrasandu-ma decat mergand la terapie :P

Editat de

Pai continua cu acelasi regim alimentar daca poti. Ca asta e problema si intr-o cura de slabire voluntara, e usor sa dai jos, dar e greu sa mentii.

Eu as trage-o cu sucuri de fructe si legume facute de mine la blender (ca sa iti intareasca sistemul imunitar), carne gratar, de peste ar fi ideal, cu legume, etc, etc. E foarte greu. Nu prea exista quick fix pentru asta din pacate.

Editat de

daca as reusi 2 sapt sa ma mentin dupa ce ma fac bine (acuma zic merci daca pot sa Inghit ceva, deci nu cred ca o sa pot continua cu o supa si un iaurt pe zi :))))), ar fi minunat.

Probabil cu recapatarea sanatatii creste si nivelul de activitate(consum asadar), deci  tre sa mananc super mega clean sa mentin.

Eu am slabit fortat cand mi-am scos maselele de minte; pe toate 4 intr-o luna. Ajunsesem zana, ce sa mai :) Pe urma au venit copii si adio silueta de zana. Acum ma lupt sa scap de vreo 2 tone :(.

Nu stiu daca le poti 'pastra' pe toate 4, dar dupa ce te intremezi profita de faptul ca stomacul s-a mai micsorat si mananca putin si des si evident cat mai dietetic, fara fainoase si dulciuri. Daca ai putea sa mananci disociat pe mese ar fi bine.

normal ca stiu, da nu-mi pasa, eu vreau sa nu ma ingras la loc :)))

Sabina, n-ai slabit 4 kg.

"Atarni" mai putin la cantar cu 4 kg. Chiar daca ai consumat lichide, mare parte din greutatea pierduta este apa, pentru ca te-ai deshidratat.

Dupa ce te faci bine, fara sa faci nimic in plus, organismul recupereaza si e normal asa, pentru ca nu se mai concentreaza pe lupta cu boala (care a trecut), ci pe recuperare si refacere. Inclusiv a greutatii cu care e obisnuit.

Slabitul sanatos (adica ala care se mentine) se face gradat tocmai pentru a "pacali" organismul ca nu s-a intamplat nimic rau si poate sta linistit.

Sigur, e o explicatie plastica...dar adevarata.

eu stiu asta f f bine, si totusi vrea sa pastrez atarnarea asta  la cantar :))

de asta am intrebat daca exista cineva care a reusit vreodata.
 Asta cu apa la mine e mai altfel, in sensul ca dupa anii de cortizon, orice mai sarat ca norma ma face sa retin intr-o veselie. Deci oricum aveam apa de scos din tesuturi.

Deci pana la urma un pic de terapie n-ar strica:)))

eu stiu asta f f bine, si totusi vrea sa pastrez atarnarea asta  la cantar :))

de asta am intrebat daca exista cineva care a reusit vreodata.

Asta cu apa la mine e mai altfel, in sensul ca dupa anii de cortizon, orice mai sarat ca norma ma face sa retin intr-o veselie. Deci oricum aveam apa de scos din tesuturi.

Deci pana la urma un pic de terapie n-ar strica:)))

cred ca exista, dar e vorba de 'slabele de la natura' :) ceea ce eu de exemplu nu sunt.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...