Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Numar mare de leucocite

Recommended Posts

Buna, sunt insarcinata in 31 de saptamani si astazi mi-am luat rezultatele la analize, am numar dublu de leucocite fata de limita superioara, imi scrie normal intre 4 000 - 10 000 iar eu am 19 720.

Am mai avut problema asta, in noiembrie -decembrie, mi-au iesit la inceput 18 000, apoi 16 000 si medicul a zis ca sa nu ne ingrijoram deocamdata pentru ca au scazut insa acum am aproape 20 000 si abia luni ma duc la el.

Stiu ca asta inseamna o infectie in organism si ma tot gandesc la micuta mea sa nu pateasca ceva, sa nu fie influentata. Nu am infectie urinara, nu ma doare in gat...nu stiu ce poate fi si sunt tare ingrijorata.

A mai avut cineva astfel de probleme?

Ce analize sa mai imi fac pana ajung la medic?

Multumesc tuturor anticipat!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Jade, sigur ca medicul te va lamuri cel mai bine. Pana atunci, ca sa te mai linistesti, numarul crescut de leucocite e normal la gravide. Nu mai zic ca trebuie interpretat in context clinic, corelat cu celelalte rezultate.

Eu credeam ca am apendicita, cand eram gravida, pentru ca existau simptomele plus numarul marit de leucocite...multa sanatate si sarcina usoara!

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...