jade84 Publicat Februarie 11, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2014 Buna, sunt insarcinata in 31 de saptamani si astazi mi-am luat rezultatele la analize, am numar dublu de leucocite fata de limita superioara, imi scrie normal intre 4 000 - 10 000 iar eu am 19 720.Am mai avut problema asta, in noiembrie -decembrie, mi-au iesit la inceput 18 000, apoi 16 000 si medicul a zis ca sa nu ne ingrijoram deocamdata pentru ca au scazut insa acum am aproape 20 000 si abia luni ma duc la el.Stiu ca asta inseamna o infectie in organism si ma tot gandesc la micuta mea sa nu pateasca ceva, sa nu fie influentata. Nu am infectie urinara, nu ma doare in gat...nu stiu ce poate fi si sunt tare ingrijorata.A mai avut cineva astfel de probleme?Ce analize sa mai imi fac pana ajung la medic?Multumesc tuturor anticipat! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 Jade, sigur ca medicul te va lamuri cel mai bine. Pana atunci, ca sa te mai linistesti, numarul crescut de leucocite e normal la gravide. Nu mai zic ca trebuie interpretat in context clinic, corelat cu celelalte rezultate.Eu credeam ca am apendicita, cand eram gravida, pentru ca existau simptomele plus numarul marit de leucocite...multa sanatate si sarcina usoara! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jade84 Postat Februarie 12, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 Stiu ca este normal un numar mai mare dar cred ca la mine depaseste orice limita, abia luni merg la medic si as fi vrut sa vad daca mai sunt burtici pe aici care au avut aceeasi problema ca si mine si ce au facut, ce au descoperit:)Multumesc de raspuns! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 poate e o infectie la radacina unui dinte sau masea, poate e o sinuzita... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.