geniest Publicat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 12, 2014 Buna tuturor, vin sa va intreb ca sunt suparata. Spre Madrid doar amaraciunile de Wizzair si BluAir mai opereaza ???Mai este si Tarom-ul insa sunt preturi f. mari. Mai stiti vreo alta companie care sa aiba zboruri Bucuresti - Madrid (directe)? Multumesc, Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 Vueling http://www.vueling.com/EN/?gclid=CNDny9nvxrwCFVDLtAodiGsAVQ&cadw=GLO&SBR=SBR4026&ef_id=UqzKpQAABXffHDSn:20140212151103:s Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 depinde si in ce perioada vrei sa pleci la madrid.pe timpul verii cu siguranta sunt si alte companii aeriene care efectueaza curse bucuresti-madrid. in luna iulie, de ex, pe langa vueling, am gasit si iberia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 Nu, nimenia. Iberia face aceleasi curse cu Tarom, si le impart.Iar Wizz si Blueair au preturi ca si liniile normale. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 (editat) Dar cu Vueling vad ca trebuie sa schimbi la Barcelona. Cand vrei sa zbori la Madrid? Ai date fixe? La Tarom, daca cumperi din timp biletele, poti prinde preturi bune. Se pun in vanzare bilete cam cu un an inainte. Ce ai impotriva BlueAir si WizzAir? Daca ai date fixe de zbor iti recomand sa dai o cautare pe site-ul skyscanner.com sau pe Vola.ro si ai sa vezi ce companii zboara sau ce zboruri cu conexiune gasesti la la ce pret. De cumparat eu mereu cumpar bilete de la compania mama, nu de la intermediari. Editat de Februarie 12, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 (editat) Din punctul meu de vedere BlueAir, WizzAir si Tarom, toate sunt optiuni valabile si pretul poate fi mai bun la una sau la alta in functie de destinatie si perioada. Merge "pe incercate". La Wizz si Blue trebuie sa platesti in plus bagajul de cala per bucata. Mai conteaza si care iti convine ca orar de zbor. Editat de Februarie 12, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Februarie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2014 Directe nu sunt decat ce ti s a spus, alte companii mai mari , doar cu escala. Dar de ce sunt "amaraciuni " Blue air si Wizzair ?Sunt low cost, spui ca Tarom e scump. Pai si ieftin si de lux nu prea merge Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Februarie 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2014 Multumesc frumos pentru raspunsuri. Se pare ca Madrid-ul ramane pentru alt an, pentru ca nu gasesc o varianta convenabila. Voiam sa plecam in aprilie, nu avem date fixe. Sunt dezamagita de low-cost-uri pentru ca nu mai sunt low-cost, orele de zbor sunt imposibile si preturile afisate la prima cautare nu includ mai nimic. Daca aleg sa platesc online cu cardul platesc 40 de euro extra, de ex, la Bluair Solutia pentru mine este sa pandesc ofertele speciale la companiile mari si sa imi aleg destinatia in functie de oferta. Asta e. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Februarie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2014 da, asa este din pacate pentru Madrid. noi mergeam foarte des. era si cursa easyJet care era low cost dar calitatea era mai buna... Wizz are si ore infernale. mai bine cu escala .... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Februarie 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2014 Exact Roxana. Asta am constatat si eu. Iar cu escala ajungi sa faci 12 ore pana la Madrid, in loc de 4. :-( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.