Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Dar cu Vueling vad ca trebuie sa schimbi la Barcelona.

Cand vrei sa zbori la Madrid? Ai date fixe? La Tarom, daca cumperi din timp biletele, poti prinde preturi bune. Se pun in vanzare bilete cam cu un an inainte.

Ce ai impotriva BlueAir si WizzAir?

Daca ai date fixe de zbor iti recomand sa dai o cautare pe site-ul skyscanner.com sau pe Vola.ro si ai sa vezi ce companii zboara sau ce zboruri cu conexiune gasesti la la ce pret. De cumparat eu mereu cumpar bilete de la compania mama, nu de la intermediari.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Din punctul meu de vedere BlueAir, WizzAir si Tarom, toate sunt optiuni valabile si pretul poate fi mai bun la una sau la alta in functie de destinatie si perioada. Merge "pe incercate". La Wizz si Blue trebuie sa platesti in plus bagajul de cala per bucata.

Mai conteaza si care iti convine ca orar de zbor.

Editat de

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Se pare ca Madrid-ul ramane pentru alt an, pentru ca nu gasesc o varianta convenabila. Voiam sa plecam in aprilie, nu avem date fixe.

Sunt dezamagita de low-cost-uri pentru ca nu mai sunt low-cost, orele de zbor sunt imposibile si preturile afisate la prima cautare nu includ mai nimic. Daca aleg sa platesc online cu cardul platesc 40 de euro extra, de ex, la Bluair [bang]

Solutia pentru mine este sa pandesc ofertele speciale la companiile mari si sa imi aleg destinatia in functie de oferta. Asta e.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...