ganamaria Postat Februarie 2, 2017 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2017 Pregatita pentru al doilea copil NU [fri] dar vine .... mai am un baietel si sarcina cu el a fost una grea pana pe la 20 saptamani ( greturi severe ) acum am doar 4 saptamani si inca nu au inceput dar ma astept sa inceapa din saptamana 5-6 [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cryssj2 Postat Iulie 13, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2017 Dragele mele mamici si eu sunt insarcinata in sase saptamani si deja am stări de greata si somnolenta vreau sa va precizez ca este al doilea copil si la noi a fost foarte mult dorit sper sa dexurga totul bine pana la final Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elaana Postat Septembrie 20, 2017 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2017 Nici eu nu prea eram pregatita de al doilea bebe, mai ales ca am 40 de ani, nu am simtit copilaria fiicei, asa de cuminte a fost, dar s-a intamplat minunea si incet, incet, incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi avea un bebe micut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albe Postat Aprilie 21, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2019 Bună ziua, suntem în săptămâna 35. Și Da! Sunt pregătită de al doilea copil. Sarcina a decurs total diferit de prima (sarcina toxică). Sa speram ca nașterea va fi la fel de ușoară ca și la prima. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.