Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Banchet la clasa a IV-a

Recommended Posts

Buna,

am o maaare rugaminte: mamicile care ati avut experienta banchetului la sfarsit de ciclu primar, va rog mult sa-mi dati niste idei de petrecut banchetul.

Noi, parintii, ne gandeam la o iesire peste week-end (la munte/podis) insa ne trebuie recomandari de hotel/pensiune care sa poata gazdui un astfel de eveniment. Ne dorim ceva care sa faca fata si nevoii lor de zbenguiala.

Floricele pentru toate ideile [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2]

PS Suntem din Bucuresti

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Acum se face banchet la clasa a IV -a ???? Wouww .... in curand voi afla ca vor face banchet la sfasitul gradinitei  [:-)))] .

Ati stabilit bugetul ? Isi permite toata lumea o iesire ??? La sfarsitul clasei a patra, eu mai degraba as organiza ceva la un loc de joaca pentru copii, un fel de aventura parc .... cateva ore, dar sa fie absolut toti copiii .... zic si eu !

depinde foarte mult si in ce perioada veti merge la banchet...tree house cosoba e ok cu conditia sa fie vreme buna, sa se poata balaci copiii in piscina.

nu va mirati, eu am auzit de banchet de final de clasa a 4-a, organizat in bulgaria...se poate deci si mai "rau"...

geniest, poate nu toti parintii pot sa mearga in week-end sau nu toti isi permit sa plateasca.

n-ar fi rau sa cautati si o varianta de a petrece cateva ore, aproape de casa, intr-un loc in care sa puteti organiza si masa festiva, dar sa aiba si copiii posibilitatea de a-si consuma energia, de a se distra.

Si mie mi se pare un pic prea mult o mini-tabara dar daca isi permite toata lumea ...

Vroiam doar sa va spun ca acum 3 zile a aparut noua metodologie pentru organizarea de excursii si e stufoasa rau, un kil de dosare, va trebuie inclusiv insotitor un cadru medical [:)] plus un cadru didactic (deci nu e de ajuns sa fie adult) la 10 copii.

Si mie mi se pare un pic prea mult o mini-tabara dar daca isi permite toata lumea ...

Vroiam doar sa va spun ca acum 3 zile a aparut noua metodologie pentru organizarea de excursii si e stufoasa rau, un kil de dosare, va trebuie inclusiv insotitor un cadru medical [:)] plus un cadru didactic (deci nu e de ajuns sa fie adult) la 10 copii.

Pune si tu un link la asta daca ai, te rog!

depinde foarte mult si in ce perioada veti merge la banchet...tree house cosoba e ok cu conditia sa fie vreme buna, sa se poata balaci copiii in piscina.

nu va mirati, eu am auzit de banchet de final de clasa a 4-a, organizat in bulgaria...se poate deci si mai "rau"...

geniest, poate nu toti parintii pot sa mearga in week-end sau nu toti isi permit sa plateasca.

n-ar fi rau sa cautati si o varianta de a petrece cateva ore, aproape de casa, intr-un loc in care sa puteti organiza si masa festiva, dar sa aiba si copiii posibilitatea de a-si consuma energia, de a se distra.

Arata foarte bine. Tu ai fost la Tree House Cosoba ?

Am avut sedinta cu parintii si asa am decis. Vom sustine si cheltuiala celor care nu pot plati (integral sau partial). Ne dorim acest banchet la care vrem sa participam si noi, parintii pentru ca ne intelegem minunat si ne place sa petrecem clipe frumoase impreuna. Oricum, in patru ani de zile, s-a organizat o singura excursie.

Iar banchetul il vom face dupa terminarea anului scolar.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...