marius Publicat Februarie 15, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wzlcVKFVWVI Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2014 Marius, tipul asta parca a terminat pe locul 9, l-am vazut si eu dar nu m-a dat pe spate, de aia nu prea inteleg ce e cu puterea profesionalismului. Am fost dezamagita de evolutia baietilor, toti au picat in fund, inclusiv cistigatorul. Comentatorii nostri au zis ca foarte slaba evolutie la baieti.Astept cu nerabdare fetele miine dupamiaza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2014 O fi - insa personal ceea ce am vazut mai sus a fost absolut perfect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Februarie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2014 Imi pare rau ca nu iti pot pune evolutia japonezului de la proba scurta, unde a luat un scor record de peste 100 puncte. http://www.theguardian.com/sport/2014/feb/13/japan-yuzuru-hanyu-poised-gold-medal-skating Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2014 O sa apara precis Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Februarie 16, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2014 Yulia Liptniskaya, pazea! http://www.youtube.com/watch?v=U2X7YERVgU0 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Februarie 16, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2014 Este un bun tehnician.De aceea este perfect.Dar nu impresioneaza in mod deosebit. Patinajul artistic nu se limiteaza la piruete,sarituri si alte figuri pe gheata.Patinajul artistic este o arta.El este mai mult decat un sport.Este cel mai complex din toate punctele de vedere!Unde incepe arta si unde se sfarseste patinajul? Patinajul artistic transmite emotie, sensibilitate,uneori este un balet pe gheata.Mimica fetei,atitudinea,postura corpului,usurinta cu care atinge gheata,modul in care prin miscare iti arata frumusetea muzicii,totul se intruchipeaza in patinaj. Pentru a performa este o munca imensa care depaseste "terenul de gheata": multa gimnastica,cursuri de balet ( multi patnatori rusi,in special,au fost balerini),etc. Daca m-ar intreba cineva : Ce este dincolo de patinaj?As raspunde : nimic. Am urmarit ani de-a randul multe campionate.Am adulat in gand zeci de patinatori!Si am regretat toata viata ca nu am avut sansa sa practic patinajul,ca sport. Am mai scris despre patinaj.Are o dezvoltare armonioasa asupra copiilor :mental,psihic,fizic si emotional. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.