Dana_bebe Publicat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 17, 2014 (editat) Capitolul 1, Capitolul 2http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi%20de%20august.jpgGravidutele nostre [gravi] :Loredana2008 - DPN 24 iulieBabyb00m - DPN 25 iulieDana_bebe88 - DPN 1 augustAlynaB - DPN 4 augustClaudela - DNP 5 augustNorina36 - DPN 8-10 augustPuxilinia - DPN - 9 augustOna_elaa - DPN 10 augustAlexandra1623 - DPN 10-15 augustAlice1983 - DPN 11 august gemeniMarizta - DPN 15 augustCocojambo - DPN 16 augustGeorgi07 - DPN 16 augustDana_bebe - DPN 21 augustAliHappy - DNP 24 augustMariana_D - DPN 25 augustMaryysim - DPN 30 augustAnda08, pe 20 Noi 2013 - 10:45, a spus:http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/snapback.pngTocmai ai aflat ca o sa nasti in August 2014?Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in luna August 2014. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosesti CALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii (care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe alteleLinkuri rapide:Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecografie | Albume Editat de Februarie 19, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ona_elaa Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 Hei, bun gasit in cap nou! Baby, asta incerc sa gasesc si eu, un medic bun care sa lucreze in sp. jud si care sa asiste la nastere. Pana acum mai nimic, doar am auzit de Niculescu Costin si Bafani Stelian. Nu am rusit sa aflu mare lucru....poate tu ai mai mult succes in cautari. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyb00m Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 (editat) Eu cunosc pe cineva care lucreaza la alta sectie, am sa intreb sa vad. Am vazut un reportaj din maternitate si cica ar fi renovata si dotata cu aparate noi.. parca suna mai bine decat 1000€ - 2000€ la privat. De banii aia iau stokke xplory :)) Cum aflu ceva te anunt. Editat de Februarie 17, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocojambo Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 De ce ma delogeaza de pe tel?Am pierdut ditamai mesajul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocojambo Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 Azi fac de papa sarmalutze.yamyO vreme naspa afara.In rest niciun chef,l-am pierdut odata cu terminarea sarmalelor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyb00m Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 Mmm bun bun! Un film bun in pat la caldurica merge cu lipsa de chef Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyb00m Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 In constanta e cald tare, chef de plimbare e, cu cine nu e Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocojambo Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 Merci cu pontul Lidl si gemu,sper sa ajung sa caut. Norina,ref la putinele ore dormite eu zic ca ar cam dauna.Am auzit oameni care au murit de la prea multa munca si prea putin timp dormit,recuperat.tu cum reusesti.muncesti macar 6 ore?Am auzit ca e o posibilitate... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alice1983 Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 Buna fetelor!Ma alatur si eu la Pepenasi de august! Voi avea doi pepenasi care ar avea DPN 11.08.2014, asta daca vor sta cumintei.Pupici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocojambo Postat Februarie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2014 O,bravo Alice!Acesta e termenul de 40 de sapt sau de cezariana? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts