Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ajutor urgent - traducere in franceza

Recommended Posts

Buna ziua. Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu traducerea urmatorului text in limba franceza.

"Prin prezenta, doresc sa va anunt decizia mea de blocare a contului ….. cardului visa pe care il detin. La expirarea cardului in septembrie 2013 noul card nu mi-a parvenit la adresa de domiciliu pe care v-am comunicat-o in 18 septembrie 2013. In acest timp am observat ca au fost facute retrageri din cardul meu, retrageri despre care nu am cunostinta (extras de cont primit de la Bank Postale). Doresc in mod expres blocarea cardului si emiterea unui nou card pe care sa-l trimiteti la noua adresa. Va multumesc."

Fireste nu imi trebuie cuvant cu cuvant ci intr-o forma corecta. Va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cardul a fost facut in franta. Persoana care are problema e in romania. Daca se va emite un nou card, va fi trimis in Franta exact la adresa persoanei care a primit si cardul precedent. Aceeasi persoana care a si retras banii de pe card fara nici un drept profitand de increderea pagubitului.

pff, urata situatie.

pana una-alta, persoana din romania nu-si poate scoate toti banii din contul din franta, transferandu-i intr-un cont din romania ? on-line de exemplu (daca are acest serviciu) sau prin alta metoda de transfer bancar ?

in acel cont intra bani in mod constant ? adica, o data golit contul, ramane asa ?

pff, urata situatie.

pana una-alta, persoana din romania nu-si poate scoate toti banii din contul din franta, transferandu-i intr-un cont din romania ? on-line de exemplu (daca are acest serviciu) sau prin alta metoda de transfer bancar ?

in acel cont intra bani in mod constant ? adica, o data golit contul, ramane asa ?

Nu e cont bancar, e card de credit. Nu ai ce bani sa transferi de pe el, trebuie anulat.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...