Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat trebuie sa fie colosterolul total la copil 7 ani si jumatate?

Recommended Posts

Buna seara!Dupa cum spune si titlul cat trebuie sa fie colesterolul total la un copil de 7 ani jumatate al baietelului meu era in octombrie 2013 -201mg/dl in ianuarie 2014-222mg/dl iar acum in februarie 180mg/dl tin sa va spun ca ianuarie-februarie am luat omega 3 si omega 6 pe langa regimul  de hipercolesterolemie.Problema este ca in luna aceasta copilul a slabit 2 kg(nu este gras)are doar 21 kg,medicul pediatru mi-a zis ca nu e nici o problema sa numai tin regim iar cel de familie imi zice ca se poate inbolnavi de inmina ca colesterolul este foarte mare sa tinem regimul in continuare si pastlutile.Nu vreau nici sa slabeasca mai mult pentru ca ne-am chinuit sa ajungem la 21kg.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Nici la noi. Cel putin eu am cerut la baiat aceasta analiza datorita faptului ca lua in greutate extrem de repede. 

Nu realizam ca de fapt el se si inalta. Nu vedeam decat kg afisate de cantar. 

Acum e doar pielea si osu. Cred ca are si o alta structura osoasa ca altfel nu imi explic unde sunt alea 21 kg. 

Adica din 100 de copii, 91 sunt mai slabi decat el, la aceeasi inaltime.

[:)]  aha.

Da... mari probleme am avut pe la 2 ani cand avea 19 kg... deja il vedeam obez! 

Dar situatia s=a stabilizat de atunci. Vreo 2 ani nu am mai avut cantar in casa din cauza asta. 

Fata insa are alta constructie... e atattttt de mica!! Are 80cm la 1,4 luni! Kg nu stiu cate are ca de nervi nu am mai cantarito! Are dreptate baiatul "e o piticanie!"Dar nu cred ca are mai mult de 12 kg. Inca avem nr 4 la pampers. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...