Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

100 de zile de scoala

Recommended Posts

Buna ,cine a avut copii la cl 1 cred ca a avut ca tema acest proiect ...va rog sa-mi dati si mie o idee de proiect pentru 100 de zile de scoala.Inafara de servetele :) si numere .Proiectul trebuie sa aiba si o tema ,adica nu puse asa la intamplare 100 de buline sau ,10 de litere etc ni s-a spus sa le dam o forma ,aveti vreo idee ?:)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si noi am aflat aseara la sedinta ca trebuie sa facem acest proiect.Am cautat  pe net cateva idei.Nu ne-am hotarat inca, noi trebuie sa-l predam vinerea viitoare, dar am vazut asa:

-o plansa cu :imi plac 100 de..., imi doresc 100 de..., de 100 lei pot sa cumpar, as puteam manca 100...

-o plansa pe care erau lipite diverse pungulite cu 100 cereale, 100 macaroane,100 creioane mici in ideea cat reprezinta 100

-din o cutie de pantofi confectionat un fel de socotitoare, adica legat 10 ate pe care erau insirate cate 10 cereale

-un "colier" facut din macaroane, iar la fiecare 10 macaroane despartitoare cu numarul lor.

Vine Bulă plângând acasă: "mamă ... m-ai făcut de râs (sughiţuri şi icnete) ... m-ai trimis cu 100 de macaroane la şcoala ... iar Ştrul (hohote de plâns) a venit cu 100 de ... beybladeuri (cascadă de hohote, macaroane trântite de pereţi ş.a.m.d.) ... "

Ce mai e şi trăsnaia asta? Învăţământul românesc e varză la toate capitolele şi profesorilor le arde de glume?

Noi n-am avut de facut proiectul asta anul trecut (acum suntem in clasa a II-a)... Dar citisem despre el in relatarile lui Buflea (SUA). Deci nu e inventia noastra, Capcaune, e preluare, ca multe altele (vezi Valentine's Day). Buflea zicea ceva despre 100 monede de 1 cent care formeaza 1 dolar (lipite pe o plansa intr-o anumita forma) - de inclocuit aici cu 100 monede de 1 ban? Mi se pare draguta ideea...

Vine Bulă plângând acasă: "mamă ... m-ai făcut de râs (sughiţuri şi icnete) ... m-ai trimis cu 100 de macaroane la şcoala ... iar Ştrul (hohote de plâns) a venit cu 100 de ... beybladeuri (cascadă de hohote, macaroane trântite de pereţi ş.a.m.d.) ... "

Ce mai e şi trăsnaia asta? Învăţământul românesc e varză la toate capitolele şi profesorilor le arde de glume?

Aceeasi tema cu 100 de chestii am vazut-o pomenita de fetele din America. Nici americanii nu prea au de lucru si le dau parintilor batai de cap.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...