dianama Publicat Februarie 23, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2014 Acum 2 ani am fost inselati de un individ noi si un prieten si fost coleg al sotului(lucreaza in politie).Vroiam sa ne vindem masinile personale (eu atunci aveam un mercedes mai vechi,si vroiam o masinuta mica si noua),si colegul la fel.Neavand timp si ne tot trambitza mereu o persoana ca ne poate vinde masinile ,adica sa ne intermedieze el vinderea masinilor.Bun ,din momentul de cand noi i-am dat cheile,nu l-am mai vazut.L-am activat in judecata ,pt abuz de incredere,a primit 8 luni cu executare,dar a mai dat un termen pana pe 18 martie,plangandu-se la judecator ca nu are banii.Astazi,de fapt acum o ora .ma suna o cunostiinta din Franta,si imi spune daca il poate caza,ca el a fugit azi din tara,si maine a fii acolo,deci e pe drum.Cum fac sa il opresc....?????????? e duminica si nu reusesc sa dau de nimeni de avocat de nimeni,unde pot suna.Am inteles ca si masina care conduce la ora asta ,a fost furata de la sora lui. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Februarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2014 Nu se poate face nimic. Nu mai este urmarirea generala si daca nu are nici o interdictie de a parasi tara....Acumm e cu mandat european trb sa astepti condamnarea. definitiva si irevocabila.Da` e fraier ca a fugit. Oricum il gaseste astia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Februarie 23, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2014 Deci ar trebui sa astept 18 martie ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Februarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2014 Da. Eu asa stiu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Februarie 23, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2014 Nu poti sa spui tu ca a fugit din tara ca ala poate sa spuna ca s-a dus in vizita si s-a intors. Asa trb sa astepti termenul. Judecatorul constata si da verdictul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Februarie 23, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2014 Aha merci Ella. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.